Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Va

Moja korekta nosa

Polecane posty

Gość Va

Witam drogie noski!!! Zdecydowałam się na korekcję nosa u pani dr Jurek z Warszawy, mam zamiar tu opisać swoje przeżycia z tym związane, sam zabieg, no i oczywiście proces rekonwalescencji. Ciężko mi bylo znaleźć jakiekolwiek podobne historie a wiem że osoby decydujące sie na zabieg szukają właśnie takich "spowiedzi". Zdecydowałam się na plastykę, bo mój nochal jest okropnie garbaty w wyniku urazu z dziecinstwa. Niedlugo mam pierwszą konsultację. Czy ktoś z Was robił sobie nosek u Pani G. Jurek? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info o niej. Opisujcie tu swoje przeżycia i wątpliwości, pozdrawiam gorąco!!!

Gość też chcę operację
A ile za to będziesz płacić?

Gość też chcę operację
:(

Słonko, pierwsza konsultacja 200zł a potem to nie wiem. P. Doktor mnie obejrzy i oceni. Ale myslę że od 3do6tysięcy. A co Ci sie nie podoba w Twoim nosku??

Gość też chcę operację
Jest garbaty i skrzywiony w prawą stronę, bo kiedyś na wfie dostałam mocno piłką w nos :( A poza tym chciałabym operację, żeby móc normalnie oddychać, bo praktycznie przez lewą dziurkę nic nie przechodzi :o Tylko, że najgorszy problem to kasa.

Nie wiem czy to prawda, ale podobno w niektórych przypadkach można robić takie zabiegi na kasę chorych czy jakoś tak. Ja się tym nie interesowalam, jednak wolę prywatnie bo wiadomo że wtedy każdy ma inne podejście... A ile masz lat??

ale musisz też liczyć się z tym, że później występują liczne obrzęki na twarzy no i conajmniej na tydzien jesteś uziemiona w domu... Ja o poprawieniu noska myslalam już dawno, ale nie bylo kasy, ten sam problem. No ale teraz jakoś uciulałam te kilka tysięcy co wiązalo się ze sprzedażą samochodu. mam nadzieję że bylo warto...

Gość też chcę operację
Mam 20 lat. Też słyszałam, możliwe, że mój by się kwalifikował do prostowania przegrody na kasę chorych, jednak też wolałabym prywatnie, bo tak to nigdy nie wiadomo...

Gość też chcę operację
Wiem, wiem, i tak jestem domatorką, więc to, że będę musiała posiedzieć trochę w domu mi nie przeszkadza, a poza tym liczy się efekt końcowy :)

właściwie to moja znajoma robila sobie tak za free bo tez miala krzywa przegrode i cos tam jeszcze i jest bardzo zadowolona. jestesmy w tym samym wieku wiesz?:)

A ja nie wiem, jak wytrzymam choćby jeden weekend w domu. Zapytam w poniedzialek pani doktor jak to jest z tym robieniem na kase i odrazu napisze na forum czego sie dowiedzialam :)

Gość też chcę operację
No zapytaj, z chęcią się czegoś dowiem. Teraz mam zamiar znaleźć sobie jakąś pracę i mam nadzieję, że uda mi się odłożyć na tą operację. Najbardziej się boję tylko, że może coś nie wyjść i będzie jeszcze gorzej niż jest. O ile to w ogóle możliwe :P

Przyznam szczerze ze wcale nie wygladam tragicznie ale rozstanie z facetem sklonilo mnie do zmian. Zaczynam nowe życie, więc dlaczego nie z nowym noskiem? Ale przegrode mam prościutką, rozmiar noska tez ok, tylko ten cholerny wielbłąd... Pozbędę się tylko garbka więc myślę że nie powinno być drogo

hehe, ja wierze ze bedzie super:) trzeba byc dobrej mysli. a jestes z woj mazowieckiego?

Gość też chcę operację
Nie, jestem z warmińsko-mazurskiego. Eh no ja też ogólnie nie jestem jakaś szpetna, ale ten nos to jest coś co mnie dobija, już nawet nie ten garb, ale to cholerne skrzywienie przez tą piłkę :o

pokaz zdjecie to ocenie :) wyslij mi na maila:)

Gość też chcę operację
Niee, wolę jednak żadnych zdjęć nie wysyłać, wystarczy mi moja własna ocena :D

ja dostalam kolanem od kolegi w kolorado w tych cholernych kolorowych pilkach :/

żartowalam z tym zdjeciem :) ale jakbys chciala jakies dodatkowe info poza forum to pisz :)