Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalska 123321

zapomniałąm tabletki w niedzielę

Polecane posty

Gość zapominalska 123321

otóż, w niedziele powinnam wziąć pierwsza tabletkę anty po 7 dniowej przerwie i niestety zapomniałam! myślałam, ze to w tę niedzielę dopiero, co będzie. Czy mogę wziąć dziś tę pierwsza i uznać , że nic się nie stało? Nadal będę zabezpieczona? To diane-35, skuteczne od razu po pierwszej tabletce, więc myślę, że nic się nie stanie, w sumie wyjdzie na to, że sama sobie przesunę trochę czas następnego okresu… proszę, pomóżcie..

Gość wierra 333
zapomnialas tabletki w 1 tygodniue wiec powinnas stosowac sie do ukotki, nie jestes zabezpieczona!!!!!!!! nigdy nie mozesz wydluzac przerwy! Mozesz ja skaraca ale nie wydluzac a tak bylo w twoim przypadku!

Gość wierra 333
zapomonienie tabl;etki w 1 jak i 3 tygodniu jest najberdziej niebezpieczne! Jezeli w trakcie 7 dniowej przerwy wspolzylas albo przez tw dwa w ktorych zapomnialas tabletki niesteety istnieje szansa na ciaze

Gość zapominalska 123321
nie, nie współżyłam, ufff... ale mnie nastraszyłyście... powiedzcie, mi, kiedy wziąć tę pierwszą tabletkę i kiedy będę zabezpieczona

Gość wiera 333
lykaj dzis i zabezpieczaj sie przez 7 dni, masz to w ulotce! Radze na przyszlosc dokladnie przestudiowac ulotke, tak wszystko jest napisane

Gość zapominalska 123321
dzięki, wiera, jestem w pracy i nie mam ulotki przy sobie. ale postudiuje ją na pewno!! zawsze pisze przypomnienia w telefonie, a teraz jakimś cudem, zapomniałam i klops

Gość wierra 333
zawsze sie moze zdarzyc ja tez raz mialam troszke gorsza sytuacje od ZCiebie i od tamtej pory pilnuje bardzo, by sie juz nie stresowac;) powodzenia

Gość sggkkllyu
kurde noo laski!!! macie ulotkę!! tam jest wszystko wytłumaczone jak dla debila;/