Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa ale sobie narobiłam

zdarty naskórek po depilacji

Polecane posty

wczoraj depilowałam sobie plastrami z woskiem wąsik, zdarłam sobie naskórek niemiłosiernie. Mam mega czerwona skore nad gorna warga, przy otwieraniu buzi mnie boli, szczypie. Jak przyspieszyć gojenie i ile to bedzie trwało?

Najlepiej posmaruj tormentiolem. Myślę, że przez parę dni się pomęczysz.

dzięki Lily, w takim razie muszę kupić. mam Cicaplast, La Roche-Posay, posmarowałm wczoraj przed pójsciem spać, ale rano nadal jest zaognione:(

a co ty bys chciala czary mary? skóra sie musi sama zregenerwoac pamietaj ze przy depilacji woskiej nie moze zdzierac plaster z tego samego miejsca wiecej nzi dwa razy....jezeli chodzi o miejsce na gornej wardze to nawet nie zalecałabym dwa razy bo to wrazliwe miejsca....nie lepiej sie udac do kosmetyczki?

ale po co ten atak? od lat sobie sama depiluje wąsik plastrami, wczoraj niestety okazało się, że nie mam tych co zwykle, a miałam inne, których jeszcze nie wypróbowałam i to one mnie ta urządziłam. aha.. zalecenia co do depilacji znam. Cicaplast pomógl mi NATYCHMIAST, gdy miałam ranke po pryszczu, a tu nawet nie złagodził. Nie spodziewałam sie cudu, ale chocby minimalnej złagodzenia podrażenia.