Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia50001

ach Ci mężczyźni !co robić?

Polecane posty

Gość Małgosia50001

Poznałam pewnego faceta, gadaliśmy dlugi czas wirtualnie, aż w końcu przyjechał do mojego miasta przypadkiem i dał znać, że będzie, okazało się, że spędziliśmy wspaniały weekend, potem pisał do mnie codziennie, dzwonił, wyglądało tak jakby sie bardzo zauroczył co podkreślił mi, ja nie wierze w męskie słowa, uważam że liczą sie czyny, sama nie zagadywałam go, to on pisał wciąż, zdarzyło mi się ostatnio dwa, trzy razy bo uważam, że to facet powinien zabiegać w początkowej fazie.... Ostatni tydzien jego kontakty umilkły, pisze czasem na gg, ale z telefonami koniec, nie wiem co robić, bo mi zaczęło zależeć , zaprosił mnie po tamtym weekendzie do siebie, ale nie pojechałam, bo chce żeby to on do mnie przyjechał, pokazał, że mu zależy... Wspominał o przyjeździe na początku, ale teraz jest cisza... W żadnego smsa, na gg też milczy od kilku dni, jak mam postąpić? Czemu tak nagle to umilkło, nie chce sama zabiegać, bo wiem, że faceci tego nie lubią, a z autopsji wiem, ze jak komuś naprawde zależy to powinien sie oddzywać, zaproponować spotkanie... Co myślicie, podkreślam, że jak z nim rozmawiam, to też nie jestem niemiła i myśle, że on zdaje sobie sprawe, że mi sie podoba!!

jesli ci zalezy to zadzwoń i zwyczajnie zapytaj o co cho... moze cos mu sie stało a moze od poczatku sciemnial?