Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzArNiUtKaA2

pilne!! podajcie mi ciekawe nazwy dla pabow

Polecane posty

Gość onaonana szalonaaaa
-feniks,-upadek ikara,-capriccio,-ufo

co do kwesti tej ze nazwa musi pasowac do wystroju lokalu .. to powiem ze jest zaplanowany wystroj czerwono bialy ale wszytstko jeszze sie moze zmienic , dlatego tez prosze o nazwy ciekawe .najpierw nazwa pozniej wystroj dlatego nie ma problemu co do wystroju pamietajcie jednak ze to nie bedzie knajpka dla tzw"pijaczkow" mam jednak czas do jutra rano z podaniem nazwy i nie ukrywam ze pare naprawde wpadlo mi w oko :)

Gość specjalista PR
widze autorko, że masz to wszystko nieprzemyslane. Zgłos się do jakiejś agencji marketingowej/PR ludzie sie tym za Ciebie zajmą i bedziesz miała szanse na sukces. Uwierz, ze już niejeden/-na knajpe otwierała i rok nie minął a sie zwijali na minusie, bo tez nazwę wymyslali na kolanie na 10 min przed zgłoszeniem a do wystroju nijak sie to miało. Agencja nie dość że Ci pomoze wymysleć, wszystko sprawdzi, strategie opracuje i możesz wychodzić na rynek. Polecam udać się do dobrej agecnji, zainwestujesz troszke ale i z zyskiem sie zwróci. Pozdrawiam.

pab bedzie w rzeszowie w entrum rynku :) kiedy bedzie otwarcie narazie nie wiemy .. gdyz dopiero sie wzielismy za roboty zwiazane znim :) lecz nazwe trzeba wczesniej podac . dam wam znac na forum jak bedzie otwarcie :) mam nadzieje ze pare osob zawita :)

Gość Madzialenaaaa
O ,red&white jest fajne

Gość boożeee
nie pisze sie "pab" tylko PUB !!! heh żenujące :/

Gość rolmops
Tez myślę, że jak nie agencja, to choc jakis znajomy, który ma nosa do następującej rzeczy - wynalezienie niszy, której w rzeszowie nie ma. Mój tesć tak umie - przejdzie się paroma ulicami i zaraz umie powiedziec, co jest, a czego nie ma i co by się mogło przyjąć. Ja niestety ani tego nosa nie mam, ani za bardzo rzeszowskich knajp nie znam. Dobrze by było przed rozkreceniem wszystkiego naprawde porządnie przygotowac koncepcję. Przede wszystkim - co to ma w ogóle być. Coś, gdzie sie słucha głosnej muzyki i nie da sie pogadać - czy coś bardziej do spotkań. Czy alkohol bedzie na pierwszym planie, czy raczej napoje różne, tez sporo bezalkoholowych. Czy będą tańce. Czy bedzie zarcie. Młodzież nie bedzie chodziła do lokalu "dla starych" i odwrotnie - ludzie na 30-lecie matury nie pójdą do ryczacego pubu z metalem. Czy chcesz, żeby tam była chłodna, otwarta atmosfera, czy chcesz zrobic "komórki", gdzie poszczególne grupki mogą sie pozaszywać. Powinnas sie dobrze zastanowic, bo inaczej szybko ci ten lokal może przestac prosperowac. Moze w Rzeszowie nie ma dużej konkurencji, ale po co ryzykować

:) hmm mialam juz otwarte dwa punkty ktore dobrze properowaly takze cos juz wiem o rozkrecaniu biznesu nigdy nie musialam kozystac zjakis pomocy tego typu ale dziekuje

Gość pan rabbbbbbarbar
dziewczyno najpierw siegnij po słownik bo piszesz tak jakbyś ledwo zawodówke skonczyła :/

Gość
Red dragon może :)

Gość rolmops
Ja ci powiem, że osobiscie nie bardzo sobie wyobrazam pub w bieli, no chyba ze tej bieli ma byc niedużo. Biel to bym raczej dała do lokalu, gdzie się podaje za dnia jakieś soki owocowe - a do tego różnokolowore plamy - a to na posadzce, a to naczynia - zeby było klarownie i soczyście, bo to sie kojarzy z owocami. Ale pub raczej kojarzy mi sie z półmrokiem i nastrojem. Moze lepiej by było dać choćby tę czerwień, ale z czarnym, a może turkus z fioletem wpadajacym w granat, do tego jakieś akwarium, wtedy nazwa jakaś bardziej morska, akwamaryna czy matrosy, wtedy tez parę drinków w tonacji niebieskiej - ale rozumiesz, zeby byla jakaś wspólna linia, a nie wszystko dla wszystkich.

tutaj zgodzę się z rolmopsem;) wydaje mi się że może czerwony i czarny lepiej pasuje do pubów:) ale jak chcesz oczywiście, to zależy jakiego rodzaju to ma byc miejce, bo np w rzeszowie jest dessa, kolory jasne a jedno z moich ulubionych miejsc ale to jest specyficzne;) hmm no ale życzę powodzenia i szybkiego otwarcia

nie prosilam o komentowanie mojego stylu pisania tylko o podanie waszych propozycji jezeli jednak nie odpowiada ci jak ktos cos pisze to poprostu tu nie zagladaj po co masz kogos denerwowac... co do tego jak sie pisze pab to z ang tak pub masz racje ale z polskiego mozna tez pab spotkalam sie nieraz z tym

Gość rolmops
Nie czepiajcie sie tego pabu, szekspir tez sie pisze szekspir po polsku, wiec jakies wielkie przestępstwo to to nie jest. Zresztą jakby była analfabetką - to od kiedy analfabetom nie wolno otwierac knajp? No chyba że to ma być siedziba konkursów otropgraficznych

jest pare lokali w rzeszowie ktore sa pozesci w bieli .. albo absynt w rzeszowie jest aktualnie prawie caly w bieli a to jest pab i wyglada fajnie . mysle ze czerwonego bedzie wiecej niz bialego . nie chcemy mieszac dwoch intensywnych kolorow bo bedzie za ciemno , za ponuro .. :) zobaczycie efekty koncowe mysle ze wielu sie spodoba bo wizja juz jest jako taka

naszzescie analfabentkom nie jestem :] , jezeli sie wkradaja jakies literowki a komus to wadzi to przepraszam . razem z mamuska wszystko planujemy i wymyslamy

Gość rolmops
O, albo jeszcze jedno co bym chętnie przywitała w rzeszowie - pub no smoking. Wkurwia mnie, jak po każdym wyjsciu włosy i ubrania mi wala papierochami. ASama palaczką nie jestem, wiec mnie to dotyka podwójnie.

zgodze sie z tym , przydaloby sie takie miejsce w Rzeszowie , kiedys zapewne powstanie , gdzie mozna sie pobawic albo przyanjmniej napic ale gdzie nie bedzie mozna palic bo tacy ludzie jeszcze tez istnieja :] w co ciezko uwierzyc bo ogrom ludzi pali

Gość rolmops
Ja tez bym tylko tam chodziła, jak jestem w rzeszowie. Bo po każdej wizycie w zadymionej knajpie czuję się potem przez cały kolejny dzień jak kapeć

Gość wyczekującą a

Spędziłam ostatnie 30 min. czytając tą dyskusję, w tym czasie zdazylam sie zżyc z wszystkim uczestnikami i z wyczekiwaniem czekałam na informacje jak ostatecznie zostanie nazwany ten pab. Prawie 10 lat później i wciaż nie wiemy nic. Czy został on otwarty? Czy wciąż funkcjonuje? Jeśli ktos ma jakies info, proszę o odpowiedź.