Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia1253

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Martusia1253

Od paru dni strasznie boli z lewej strony cały bok, pod łopatką, pod zebrami. nie mogę złapać oddechu większego. Pare dni wczesniej strasznie bolało mnie też z lewej strony w podbrzuszu. Od czego to może być? proszę o odpowiedź. Dodam jeszcze, że spanie na lewym boku jest niemozliwe, bo czuje sie jakby miały mi pęknąć żebra...czy ktoś miał coś podobnego? odp prosze :(

Gość Martusia1253
Czy ja wiem. Nawet apetyt straciłam...obrzydły mi papierosy ( niestety pale)...nie wiem co jest grane...

Gość dddlaczego
dlaczego tak ciężki jest ci wybrac sie dolekarza???/tylko szukasz pomocy na durnym forum????

Gość lepiej do lekarza
jeśli gdy dotkniesz lub 'popukasz' ból jest wiekszy to rzeczywiście może być nerka. Kiedyś też miałam podobne objawy, najgorzej było rano, albo jak np. siedziałam w autobusie (nie bolało) ale jak musiałam wyjść ( ból straszny) i się zastałam. Po paru dniach przeszło, ale lepiej jednak poradzić się uczonego

Gość Martusia1253
jak dotknę się byle gdzie od pasa w do ramion po lewej stronie to masakra taki ból że szok, ale dzięki. postaram sie jeszcze w tym tyg dostać sie do lekarza. ( w co wątpie)