Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aertwretwet

przylazi do mnie debil i prosi o gume za 30 gr

Polecane posty

Gość aertwretwet

wyjmuje banknot o nominale 200 zł. Mówię , proszę drobniej bo nie mam wydać ( a naprawde nie miałam) a on że go to nie interesuje, wiec ja znów proszę żeby wymienił w banku obok a on na to ze pobierają prowizje za rozmienienie kasy :) i ze nie bedzie płacił bankowi! wyzwał mnie żebym to ja latala i rozmieniała bo od tego tu jestem , wkórfiłam sie i odparłam że nie mam wydac a skoro pan nie ma drobniej to mi przykro.

Gość a gdzie to
było ???

Gość ratujbaka
bezczelność! tez tak czasem mam, bo rzeczywiście banki pobieraja prowizję a moher chce rozmienic 100 bo na tacke chce rzucic 5 zł, więc proszą o bułke za 40 gr i gowno je obchodzi ze nie masz rozmienic

Gość ojaoaja
bo wy macie smierdzący obowiązek sie zatroszczyc o drobne w sklepie:O nie chcecie przyjmowac drobniaków, zółtych jednogroszówek i innych a potem macie problem:O

Gość tdhdyerygd
kurfa powinni wycofac te żółtki grosze

Gość gfdgdgdgdg
Mnie się czesto zdarza, że przychodzę do sklepu tylko po to, żeby rozmienic kasę - a ze kasjerzy nie chcą rozmieniać tak o - co oczywiscie rozumiem - to kupuję gume, bułkę albo loda. I wtedy to juz kasjerow problem, żeby mi wydać. Jak wam szefowie wymiatają całą kase wieczorem i rano nie macie z czego wydawać, to nie zazdroszcze, ale to nie jest problem klienta.

Gość gertytre
bo karty powinny byc a nie pieniadze nasi rzadzący zrobili by wtreszcie coś mądrego!!!!! bo czyz to nie wygoda?