Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje poszukuje

kurs nauki jezyka angielskiego

Polecane posty

Gość poszukuje poszukuje

podpowiedzcie gdzie najlepiej pojsc w londynie na kurs j.angielskiego dla Polakow od stycznia bede przebywac w Londynie (poludniowo-zachodni) chcialabym ten czas wykorzystac na nauke jezyka nie znam w ogole, wiec kurs musialby byc od podstaw moze trwac kilka miesiecy, bo na tyle czasu jade do Anglii korzystal ktos, slyszal o takim kursie interesuje mnie oferta weekendowa, ewentualnie piatki z gory dziekuje za pomoc i prosze o dzielenie sie doswiadczeniami

Gość poszukuje poszukuje
widze, ze wszyscy, ktorzy wyjechali, juz swietnie mowili po angielsku szkoda

Gość poszukuje poszukuje
jakby ktoś mógł coś polecić to ja nadal czekam :)

Gość sluchaj google nie gryzie
od czego jest internet ?? ja nie mieszkam w Londynie to ci nie doradze

Gość poszukuje poszukuje
wiem, ze nie gryzie szukam sama, ale nic nie zastapi opini osob, ktore z takich kursow korzystaly ale dzieki za podniesnie tematu, madralo :P

Gość martaagacka
szkol jest bardzo duzo i w wiekszosci sa zajecia codziennie. takze musisz sobie zaczac googlowac i dopiero wtedy zaczac sprawdzac, czy szkola robi kurs w dniach, ktore Cie interesuja... a poziom w szkolach tez sie zmienia, ja sie uczylam, ale to bylo jakies 7 lat temu, wiec raczej by mi trudno bylo polecic moja stara szkole. mysle, ze centrum Londynu ma najwiekszy wybor zdecydowanie..

Hey, Nie wiem jak jest w Ládku, bo jestem z innego duzego miasta.. Za kursy placisz jesli nie masz taxów, 1,50-3F, miejsc moze juz nie byc bo rozpoczely sie we wrzesniu.. Szukaj sobotnich w Collegach (ale poziom jest mierny)... Centra dzielnicowe przewaznie majá kursy w tygodniu (ale godziny sa rózne).. Kursy dla Polaków?Sá takie? Tymczasem ucz sie chociaz podstawowych zwrotów, bo...zginiesz marnie!;) Pewnie wyládujesz na Entry1 (najnizszy poziom)po 2-3 latach juz bédziesz smigala po angielsku:) Nie zniechécajcie dziewczyné, widac ze ma chéci...piszcie konkrety przeciez sami tez chodziliscie na kursy... Pozdr. jak masz pytanka to ja chétnie o ile umiem:)

Gość gość
Ja wszystkie swoje kursy językowe robiłam www.leader.edu.pl . Nie trudno tam o dobra komunikację, zajęcia są prowadzone z głową i urozmaicane tak, aby nie była to jedynie sucha wiedza. Jeśli masz tylko taką możliwość, polecam najpierw udać się na takie kursy w Polsce. Pozdrawiam