Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wlazł Kotek Na Plotek i Mrugga

Jaki cień? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Wlazł Kotek Na Plotek i Mrugga

Witam. Juz od dłuższego czasu poszukuję idealnego cienia do powiek, niestety na marne :( Chodzi mi o cień np. z połyskującymi drobinkami, taki, aby rozświetlił oko i mocno się błyszczał. Kolor nie ma znaczenia, jednak wolałabym coś ciemniejszego, np brąz lub złoto... Miedź... Ważne, aby posiadał drobinki lub był po prostu bardzo świecący. Wydałam mnóstwo pieniędzy na te droższe i tańsze, ale żaden się nie sprawdził. Nie szukam czegoś bardzo drogiego, raczej w przystępnej cenie. Aha, nie jest ważne jak długo będzie się utrzymywał na oku. To bez znaczenia. najważniejszy jest ten blask :D

Gość A próbowałaś kosmetyki
JOKO? Są tanie i moim zdaniem świetne! Super się mienią, błyszczą i mają ładne kolory:)

Ja mam taki fajny złoty mocno błyszczący cień firmy bell ;-) i nawet długo się utrzymuje.

Gość Bourjois ma
swietne cienie z milionami drobinek

Gość żaneciaaa
jesli chcesz cos blyszczacego to ja proponuje moze brokat? donegal ma akurat fajny brokat do powiek zobacz sobie na ich stronie http://www.donegal.com.pl/160-brokaty-na-powieki mozna spokojnie zamowic przez internet ;) mnie sie bardzo podoba ja mam złoty i granatowy.

Gość Kapibareczka
A co powiecie o cieniach Artdeco? Ostatnio przyglądałam się tym magnetycznym. Zależy mi na cieniach, które się nie osypują i nie zachodzą w załamaniach powieki. Co polecacie? :)

Gość ja ostatnio odkryła w domu
że mam z miss sporty (więc pewnie nie był drogi) na opakowaniu jest napis: fabulous miss sporty eye shadow, a z drugiej strony - 111 Tender. Wg mnie jest dokładnie taki, jak opisałaś - najlepszy efekt daje nakładanie na mokro. Tylko nie wiem, czy można go jeszcze dostać, bo u mnie chyba ze 3 lata przeleżał :-D