Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola kaj

Kocham go ale zdradzam

Polecane posty

Gość Mariola kaj

Pewnie sie przejedziecie pomnie ale kocham meza mamy 2dzieci ,maz wraca pozno z pracy nawet o 21. Potem kolacja i mowi ze idzie spac:( a ja to co stary mebel. Mowilam tlumaczylam ale nie on jest zmeczony! A wiec mam kolege od 1,5 r i jestem szczesliwa spotykamy sie poza domem 3x w tyg i kochamy ale sam sex, i kocham meza juz sie go nieprosze on jest zadowolony i ja wszyscy dookola wiec oby tak dalej,a od czasu z mezem w niedziele sie kocham i bardziej mnie on teraz pociaga wiec kocham zycie.

Gość ja też tak chcę ja nie muszę
prosić męża o seks ale problem w tym że jest słabiutki, znaczy nie daje mi tego co powinien,choć może się mylę, bo mogę nie wiedzieć co powinien mi dać bo to mój pierwszy, chciałabym go zdradzić ale nie potrafię (taka moja zasada, która przestrzegam ostro)

Gość Mariola kaj
Etam ja kocham go jeszcze bardziej i zdradzam mowie wam ten moj kolega jest taki czuly delikatny piesci mnie caluje podgryza i piesci a potem dopiero wchodzi domnie cos cudownego ma dotego duzego ptaka,a moj maz to odrazu by pchal bez pieszczot bez uczuc noi tez zawiele tam niema. A tam dasz rade wiez jak to podnieca

Gość jasne czolg mi jedzie
normalnie idylla :O

Gość Mariola kaj
Spadaj "Zasrane gacie" :)

Gość peknieta guma
moja droga,ja mam podobnie tylko,ze niestety moj obecny facet mnie z tym wyprzedził,ale cóż:jak Kuba Bogu tak Bog Kubie... A wiec nie pusciłam mu tego płazem-na szczescie on sie zmienił,jest kochajacym mezczyzną,a ja fruwam z kwiatka na kwiatek... czuje sie bardzo usatysfakcjonowana i erotycznie zaspokojona.Teraz on nic nie podejrzewa i wyszedł na durnia,no ale cóż drogie panie:gdzie oni ida to my juz spowrotem:) Pozdrawiam i bierzcie z życia co najlepsze....

Gość Mariola kaj
Peknieta guma nowlasnie zycie jest piekne i sex jeszcze lepszy odrazu chce sie zyc! Zasrane gacie spadaj na sosne szkoda ze niejestes zemna bym cie zdradzala na twoich oczach kotku:)

Gość peknieta guma
Mariolko jestes swietna-włąsnie w taki sposob trzeba podchodzic do życia...Brac z niego co sie da,bo i tak jest zbyt krótkie...

Gość skoro zdradzasz
masz powody,raz sie zyje i dlaczego niby masz rezygnowac z czegos co ci daje tyle szczescia

Gość peknieta guma
laseczki-kazdy facet to swinia,wiec nie liczcie na miłosc,bo to jedna wielka sciema... a sex to super sprawa,no i ile kcl sie zrzuci;P

Gość kojak34
Dla mnie jetsescie pospolitymi kurwami ktore wmaiwaja sobie ze kochaja itp. Chyba nie rozrozniacie slowa kocham od puszczam sie. Jesli traktujecie zwiazek tylko jako mozliwosc oficjalnego pchania kolka w dupe to ja naprawde wspolczuje i z zazenowaniem patrze na to jaki przyklad dajecie innym. Gardze !

Gość Mariola kaj
Peknieta gumka - niema jak dobry kolega;) on wie czego kobieta potrzeboje. jestem rozpalona jak dorwe mojego faceta to mu zajade tego malego fiutka bo jutro kolega bedzie:) ach zycie kocham cie. A mezowi dzis poruszam skorka i bedzie tez szczesliwy i powie kocham cie,bo nawiecej to on zmeczony:) Zasrane gacie niemrocz tak kociaku

Gość peknieta guma
Nie,dla mnie to róznica słonce... nie ma miłosci miedzy mezczyzna a kobieta,ja w to nie wierze-moze kiedys,ale nie teraz... kobieta zawsze chce być ta ostatnia,natomiast mezczyzna zawsze tym pierwszym-widzisz roznice?

Gość Mariolka kaj
Kojak a ciebie bym zdradzila stwoim najleprzym kolegom a to tak abys mnie pokochal jeszcze bardziej:) peknieta gumka dokladnie czerpac z zycia ile sie da i smiac sie stych sierotek ,

Gość fbffdh
"kochasz" tak?:D dobre.

Gość kojak34
A ja na twoim miejscu najpierw zamaist skórki meza wzial slownik ortograficzny zeby kiedys nie pisac z bledami ;]

Gość kojak34
Wlasnei takei jak wy sa winne rozpadom rodzin !!!!!!!!!!!!!!!!!! i zycze wam zeby was kiedys ktos tak krzywdizl jak wy krzywdzicie innych tym co robicie

Gość Mariolka jak
Peknieta gumka bede kaczyc bo moj jest juz wdomu wiec pozdrawiam cie i cieszmy sie zyciem pa.🖐️