Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maroczanka555

Ideał kobiety czyli czemu rzucił mnie facet

Polecane posty

Gość maroczanka555

Ponad miesiąc temu zostawił mnie facet z ,którym byłam prawie 2,5 roku. Powodem rozstania czyli jedyną rzeczą, którą udało mi się z niego wyciągnąć było to, że zbytnio się czepiałam, a chodziło o takie sprawy jak: 1) wspólne wyjazdy na wakacje - mi bardzo na tym zależało, a jemu było to obojętne. On wychodził z założenia, że jak nic lepszego mu się nie trafi to może pojechać gdzieś ze mną. Strasznie się o to szamotaliśmy. 2) jego zbyt zażyła znajomość z pewną koleżanką - owej koleżance poświęcał zdecydowanie więcejh czasu niż mi. Jej problemy były niesamowicie ważne, moje to przecież tylko błahostki. W dodatku potrafił zaszczycić mnie wyznaniem, że rozmawia z nią więcej niż ze mną, bo lepiej mu się z nią gada. A także, że podoba mu się fizycznie. 3) Był bardzo niedojrzały - nie chciał się zbytnio angażować w ten związek. Niechętnie zapoznawał mnie ze swoimi znajomymi. Wiem, że te powody mogą się wydać poważne, ale on miał też dużo zalet. Miał, bo było to kiedyś. Po zerwaniu nasze stosunki nie wyglądają najlepiej. On jest przeszczęśliwy, nie cche wracać. Ja cierpię, bo bardzo go kochałam. Pierwsze 1,5 roku naszego związku było cudowne. POtem on zmienił swoje nastawienie, zaczął się kręcić w kręgu wylansowanych kolesi, którzy zasadniczo nie byli zbyt kulturalni, nawet wobec kobiet (chodzi mi o przekleństwa, brak szacunku). Czy towarzystwo może az tak zmienić czlowieka? a najważniejsze, zdaję sobie sprawę, że on miał mnie w dupie. Kocham go i strasznie cierpię. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji i może mi jakoś doradzić. :( z góry dziękuję. Oboje, mamy po 20 lat.

Gość rtyrtyrtyrty
Przede wszystkim on jest przeszłością dla Ciebie więc roważania, rozmyślania są pozbawione sensu. To Ex i tyle. Trzeba iść na przód i nie oglądać się za siebie.

Gość mnie rzucił po 20 wspólnych
latach. I nie podał powodu :D

Musisz o nim zapomniec po prostu. Nie ma co rozwazac.

wszystko ladnie pieknie ale o co chodzi z tematem topiku? pytasz o ideal kobiety wg faceta czy ty jestes idealem?

Gość maroczanka555
jestem ciekawa jaki jest ideał kobiety wg mężczyzn. Skoro mojego wkurzało we mnie aż tyle rzeczy, a jego znajomi uznali, że jestem fajną i normalną dziewczyną to o co chodzi.