Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tequila82

Ciąża zagrożona.

Polecane posty

Gość tequila82

Na forum pełno tematów o wczesnych ciążach. Bardzo sie ciesze,ze tyle kobiet czuje sie dobrze i potrafi cieszyc sie ze swojego stanu. Ja jestem w ciąży 6-7 tyg. I jest to ciąża zagrożona. Leże w domu plackiem, biore leki i drże o każdą minutke życia mojego "maleństwa". Nie chce udzielac sie na tematach dziewczyn,ktore nie maja podobnych problemow ponieważ nie chce byc ta czarna chmurka,ktora przyslania im slonce odkąd dowiedzialy sie,ze sa w ciąży. Ko zechce ze mna porozmawiac - serdecznie zapraszam. tequila

Gość tequila82
Mam tylko nadzieję,ze uda mi się urodzic to dziecko. Zniosę wszystko i zrobię również wszystko..byle było dobrze..poźniej.

Gość mm2345
tequila nie stresuj sie, ja koncze 3 miesiac, tez ciaza zagrozona, od 4 tygod zaczely sie u mnie plamienia, potem krwawienie pobyt w szpitalu, okazalo sie ze mam krwiaka, potem lezenie w domu i leki teraz dalej biore leki ale lekarz powiedzial ze moge sie juz ruszac, choc mowi ze powinno byc ok to ja nadal jestem przerazona i zestresowana znam duzo dziewczyn ktore urodzily zdrowe dzieci z zagrozonej ciazy, wiec glowa do gory (wiem, ze ciezko), bedzie dobrze pozdrawiam

Gość tequila 82
mm2345 dziękuje za ciepłe słowa.. jeśli mogę zapytać - wróciłas do pracy - o ile wczesniej pracowałaś?

no to współczuje...:-( ale mam nadzieje że wszystko sie ułozy i urodzisz piekną i zdrową dzidzie;-) życze powodzenia i zdrowia;-) 3maj sie;-)

Gość tequila82
Staram 3mac sie dzielnie ale jestem pelna obaw. Wiem,ze wiele kobiet mialo zagrożona ciaze a mimo tego urodzily zdrowe dzieci. Tego sie 3mam . Pozdrawiam serdecznie.

Gość barbi285
cześc,ja też jestem w 7 tyg,od tygodnia plamię i leżę.wstaję tylko do łazienki,straszne i też się tak jak ty bardzo boję .Modlę się non stop