Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic już kurde nie rozumiem

strasznie dziwne podejście ginki

Polecane posty

Witam. Słuchajcie - okres mi się spóźnia 2 tygodnie - zrobiłam test mniej więcej 13 dni od możliwego zapłodnienia i wyszedł negatywny. Poszłam do ginki bo straszną grzybicę załapałam a ta do mnie że da mi luteinę na wywołanie i jak tylko pojawi sie okres to mam wziąć Flumycon a po okresie jeszcze globulki jakieś. No to ja sie jej zapytałam czy mogę wziąć ten Flumycon nie czekając na okres bo mnie ta grzybica żywcem zeżre, a ona do mnie powiedziała że ona tego na własne sumienie nie weźmie bo wolałaby najpierw wykluczyć wczesną ciąże -ale przeciez test robiłam więc o co jej chodzi???? I nie wiem - wziąć sobie Flumycon i ulżyć cierpieniu czy ciepliwie czekać conajmniej 5 dni bo na tyle mam luteine to po odstawieniu ten okres pewnie za jakiś czas dopiero wystąpi :O Naprawdę nie wiem co robić a grzyb mnie trawi kawałek po kawałku :(

zapomniałam że ten okres który nie przyszedł to miał byc pierwszy okres naturalny po odstawieniu pigułek.. więc jej obaw już zupełnie nie rozumiem, a stosunek z partnerem miałam przerywany, więc nie sądzę żeby ta namiastka plemników z jego płynów była w stanie mnie zapłodnić :O buuuu sama na własną odpowiedzialnośc nie mam odwagi wziąć Flumycon przed okresem :(

No chyba to jedyne słuszne wyjście - dzięki. W końcu 2 testy i to w takim odstępie czasu nie mogą się mylić ...

A nie lepiej zrobić odrazu test z krwi? Wtedy będziesz na 100% pewna i będziesz mogła się leczyć.