Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha.aaa

Osoby znające się na samochodach - plissss pomóz..

Polecane posty

Gość aha.aaa

kupiłam niedawno auto, jest mocno obniżone i ma dołożony próg z halogenami i parkując zahaczyłam progiem o krawężnik :/ pękła jedna rzecz i odpadła - ile kosztuje naprawa, na pewno trzeba zespawać co ?? pomóżcie :/

Gość nikt nie wie

Gość są forumy moto też

Gość zalezy jakie auto
i co urwałas, jeśli masz mercedesa to kilka tysiecy złotych

Gość pelusia
nikt ci tu nie odpowie ile to "cos" kosztuje... poza mechanikiem do ktorego sie powinnas udac!!

Gość aha.aaa
to jest BMW i kawałek pod halogenem jest urwany, kawałek urwany mam ze sobą, mysle ze wystarczy zespawać i pomalować na nowo :/

Gość nie chcę nic
mówić ale jak beema to policzą sobie oj policzą :( :(

Gość u lalallaallallaa

Gość uupp
powiedzcie mi czy moze sie zepsuc w trakcie jazdy wspomaganie kierownicy? co sie wtedy dzieje z autem traci sie panowanie nad pojazdem? na jakiej zasadzie dziala to wspomaganie? pilne bardzo!!

Hej! Wspomaganie samo z siebie nie wysiada i w czasie jazdy odczucie słabszego wspomagania w nowszych autach jest raczej malo mozliwe...a jesli faktycznie czujesz ze go nie ma, to znaczy ze nie ma plynu do wspomagania, pierwszy lepszy mechanik i problem rozwiazany:) ...piszesz czy traci sie panowanie nad pojazdem, otóz jesli czujesz ze kierownica nie pracuje tak jak trzeba i na przyklad podczas skrecania nie mozesz wykonac manewru to najprawdopodobniej poszlo cos w przednim zawieszeniu... co do zderzaka i plastiku, jedz do lakiernika, a drogie to nie bedzie, chyba ze sie uprzesz na szpachlowanie i malowanie calego zderzaka, ewentualnie jego wymiane. POZDRAWIAM i mam nadzieje ze pomogłam:)

Gość uupp
akurat ja niemam prawka a chce wiedziec czy ktos mnie oszukal mowiac ze mial stluczke tzn przywalil w cos wlasnie z tego powodu ze mu wspomaganie wysiadlo bo cos mi sie nie chcialo wierzyc,moglo tak byc?

ale to wspomaganie mogło pasc a jak juz pisalam cos w zawieszeniu, ale odczuwa sie wlasnie przy manewrach z kierownica, wiec naprawdopodobniej mogło tak byc... sama tak mialam, ze nagle jakby sie kierownica zablokowala i ani w lewo ani w prawo, jakos do mechanika po prostej dojechalam...

Gość aha.aaa
dzieki :)