Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaamalaaaaaaa88

*****DZIEWCZYNY RATUJCIE******co mam zrobic ??

Polecane posty

Sama sie oszpecilam.Nie mam brwi.Nawet juz nie pamietam jak to sie stalo.Mam tak od roku i mam dosc.Moje brwi od nosa do pol oka sa gola.Nie ma ich wcale.Zawsze domalowywalam sobie kredka,ale mam juz dosc.Ta druga polowa ma grubosc 0.5 mm i jest nierowna na dodatek. Co mam zrobic :( Nie idzie mi zapuszczanie.Chyba ze zaszyje sie w domu na 3 tygodnie :( Mozna zrobic henne na gola skore ? Ma ktos moze zdjecia ? Wstydze sie isc do kosmetyczki ;/ Prosze nie smiejcie sie ze mnie.Licze na jakies dobre rady :) z gory dziekuje

Gość plmokn
Cięzka sprawa. Czytałam że po posmarowaniu olejkiem rycynowym szybciej urosna [ jest do kupienia w aptace za jakies max 3 zl ] poczytaj o tym. Myślę że najlepszym rozwiązaniem bd pujście do kosmetyczki. Udzieli ona fachowej rady. Pozdrawiam ;*

Chyba dzisiaj pojde do apteki i kupie ten olejek.W aptece dostane go mam nadzieje?Juz wiele razy zabieralam sie do zapuszczania,ale zawsze przed jakimkolwiek wyjsciem z domu spojrzalam w lustro decydowalam sie wydepilowac te cholerne pojedyncze wloski :/ Jestem blondynka i malowalam brwi na szaro.Najbardziej do mnie pasuje,a nie wiem czy jest szara henna ... ;/ Nie znam sie na tym w ogole.Jestem mloda,zadbana, a brwi mam okropne :( a raczej ich nie mam :( masakra.

Gość plmokn
Tak, olejek ten w aptece jest dostepny bez problemów. Nie wystrasz się - pisze na nim że jest na przeczyszczenia. Ja osobiście uzywam go do porostu rzęs [ smaruje nim je na noc - efekty świetne ], ale kiedy czytałam recenzje na jego temat to spotkałam się również z używaniem go do brwi. Wpisz sobie w google "olejek rycynowy" a uzyskasz wiele ciekawych odpowiedzi. W każdym razie spróbować nie zaszkodzi - jest to produkt naturalny, wydajny i tani ; ] Co do henny niewiem czy jest szara [ nieinteresuje się tym zbytnio ponieważ mam czarne brwi z natury ] W każdym razie jest brązowa, może bd Ci odpowiadać? Odradzam stosowania henny na samą skore. Nechcesz chyba wyglądać dziwnie?