Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregergt

podpowiedzcie mi prosze

Polecane posty

Gość gregergt

jak sie nie bac?? mam 23 lata boje sie wszystkiego ciegle od zawsze:/ -boje sie jezdzic samochodem chociaz mam prawko ale nie uzywam -boje siespotykac ze znajomymi, wyjezdzac z nimi, chodzic na piwo itp -wciaz boje sie o swojego chlopaka zeby mu sie cos nie stalo bo ma ciezka fizyczna prace na wysokosciach , boje sie rowniez zeby mnie nie zostawil -z jego rodzina tez sie boje spotykac bo chce wypasc dobrze a wogole to nie wiem o czym z nimi rozmawiac;/ -boje sie innych ludzi i ich opini o mnie;/ -boje sie ze nie skacze studiow bo ciezko mi idzie pisanie pracy licencjackiej -itp

Gość teturian
a jakiego szamponu uzywasz

Gość Pogadaj z fachowcem
Od kiedy tak sie boisz? Dlaczego? Jak bylo u Ciebie w domu? Zawsze szczery - Twoje "porady" sa super. Nic tylko polecac. Poradnie jakas prowadzisz?

Gość takie zaburzenia
trzeba leczyc nikt tutaj ci nie pomoże

Gość lęk lęk
ęk jest głównym, tzw. osiowym objawem wielu zaburzeń i chorób psychicznych. Istnieje cała grupa tzw. zaburzeń na tle lękowym. Do najczęstszych zaliczamy: fobie, zespoły paniki, zespół uogólnionego lęku oraz zaburzenia nerwicowe.

Gość tikka
ja tez boje sie wielu rzeczy , robie prawko i boje sie że nigdy nie skończe , boje sie żeby chłopak mnie nie zostawił bo go kocham i boje sie tez spotykac z jego rodzicami.... (ale jak juz sie spotkamy to strach powoli znika) myśle ze nie masz sie czym przejmowac , kazdy sie czegos boi tylko ze wiekszosc sie do tego nie przyznaje , musisz sie odwazyc i miec przy sobie kogos kto cie bedzie wspierał , mimo iz to pisze to nie znaczy ze ja przestałam sie bać ale starram sie tego nie okazywać i potem zawsze jest oki :) i mysle ze jezeli tak bardzo bys sie wszystkiego i wszystkich bała to nie byłabys ze swoim chłopakiem.... głowado góry , troche odwagi w siebie i wszystko bedzie dobrze ;)

Ja się także obawiam wielu rzeczy, nie boję się do tego przyznać.ŻZyję z tym bo obawy są do pokonania... tylko się nie bać :)

Gość Pogadaj z fachowcem
Kazdy czlowiek moze sie troche bac. Problem zaczyna sie wtedy kiedy ten lek przejmuje nad Toba kontrole i nie pozwala Ci normalnie zyc.