Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokilka7

Naturalne czy farbowane? Do mężczyzn

Polecane posty

Mężczyźni, wolicie kobiety z naturalnymi włosami, czy farbowanymi? Czy zależy to od tego czy kobiecie pasuje dany kolor? Dziękuję za wypowiedzi

Gość filicylek
przecież faceci nie rozróżniają,spokojnie możesz farbować i wmawiać im że to naturalne

Gość filicylek
ale oczywiście każdy Ci powie że woli naturalne,a pojęcia nie mają że masz farbowane

hahaha wiekszosc i tak powie naturalne oczywiscie.tylko szkoda ze nie do konca im idzie rozpoznawanie ktore sa naturalne a ktore nie...no chyba ze chodzi o pasemka albo diametralna zmiana czyli bardzo widoczny odrost blonu spod czarnych w innych przypadkach wiedziec nie beda

Ja zwyczajnie mam dylemat - mam szare oczy i ciemne blond włosy. Mam wielką ochotę je rozjaśnić. Kiedyś miałam na jasny blond i niektórzy uważali że wyglądalam super. A znów niektórzy mowią że mam oryginalny kolor włosów (naturalny). Sama juz nie wiem :)

Gość filicylek
zrób to dla siebie,nie dla facetów,najważniejsze jak Ty się czujesz z tym kolorem

Gość bcvbcvb
kokilka - fascynujące....

Ależ to absolutnie nie jest fascynujące - wręcz przeciwnie, normalne a może i nudne. Różne są dylematy na świecie :) Dzięki za rady!

Gość Ja również mam naturalny
blond, latem zawsze mi jaśnieją, nigdy w życiu nie farbowałam, chociaż dobijam do 40, mam oczy niebieskie

Mi również w lecie jaśnieją ale zimą mam takie ciemne u nasady, 'mysie' i średnio mi się podobają... :)

Gość Levviwatan
naturalne ;)

Gość z reguły i tak nie zauważają
Ostatnio poznaję dużo nowych ludzi. I jak się tak zdarzy, że wyjdzie na jaw, że mam farbowane włosy, to jest wielkie zdziwienie " To ty farbujesz??". Dodam, że mam szaro-niebieskie oczy i jasną cerę , a farbuję włosy na czarno, a i tak nikt nie zauważa że to nie mój naturalny.