Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definitive_

Typ kobiety - KROLOWA SNIEGU.

Polecane posty

Gość definitive_

Mam pytanie do panow. Jakie macie zdanie na temat kobiet, ktore są zwykle okreslane mianem 'krolowych sniegu', tzn. sa raczej powsciagliwe w kontaktach z innymi, chłodne, trudno im okazac, ze na kims im zalezy, zwłaszcza na facecie, sa tez niezalezne, rzadko prosza kogos o pomoc... Czy jesli taka kobieta na poczatku was zainteresuje, to probujecie o nia walczyc i przelamac jej bariere przed okazywaniem uczuc czy tez z gory skreslacie za to ze jest zimna. Pamietajmy ze zimna nie oznacza oziebla w lozku;) taka kobieta moze byc na codzien powsciagliwa ale w lozku dajmy na to jest swietna:D czy wolicie jednak panie, ktore od poczatku staraja sie o was, zabiegaja o wasze wzgledu, chca sie ciagle przytulac, potrzebuja pomocy itp czekam na wasze opinie!

Gość Lech Pils Góra
ja lubie takie zimne, są tajemnicze i trzeba je odkrywać kawałek po kawałku 🖐️

Gość nie strzelaj boooolwersa
ale głooooopia jesteś jak booot z lewej stopy ofiary miny lądowej w kambodży 😭

jest taki typ kobiety , ktora jesli podoba jej sie , dajmy na to Mietek ktory woli blondynki, przefarbuje sie na blond, tylko po to aby w nastepnym tygodniu przefarbowac sie na rudo, bo tak sie podoba Wladkowi. przeymysl to ;)

Gość definitive_
prosilam o udzielenie odpowiedzi, a nie ocenianie tego czy jestem glupia czy tez nie:o

Gość nie strzelaj boooolwersa
spoko, to tak gratis, od firmy 🖐️))

Gość definitive_
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość triibeca25
Z doswiadczenia ci powiem, ze o takie kobiety staraja sie zazwyczaj faceci typu macho, ktorych ego za bardzo by ucierpialo gdyby nie zdobyli takiej niedostepnej kobiety. Normalni, wartosciowi faceci sobie odpuszcza niestety, a moze i stety.

a co chesz uslyszec? ze taka kobieta intryguje/zachwyca/oczarowuje? ;) moze tak, jesli wygladasz jak Monica Bellucci, ale wszystko do pewnego czasu. ;)

Gość o.l.i.v.i.a
Ja mam bratową tego typu jest zimna jak lód. Zawsze jak przychodzi to temperatura w domu mi spada poniżej zera :) Kontakty z nią są sporadyczne. Bardzo nie lubię takich kobiet ponieważ dla mnie są one wyrachowane i egoistyczne

Gość definitive_
nie licze na jakies mega przychylne komentarze. po drugie chyba od razu utozsamiacie mnie z taką osobą :P co nie musi byc prawdą. jestem ciekawa zdania glownie mezczyzn.

to zle trafilas, bo to forum dla kobiet ;) eh.. co mozna ci powiedziec? przeciez to wszystko zalezy jaka jestes, czy twoja ozieblosc est wymuszona czy naturalna, do kogo startujesz, jak wygladasz....

Gość definitive_
z tego co sie zdazylam zorientowac rozwniez facetow tu nie brakuje zwlaszcza prawiczkow:D

Gość wiesz czego chcesz
i taki prawiczek miałby startować do góry lodowej z czym z pryszczatym nosem ?

Gość definitive_
gorzej gdyby mial co innego pryszczate:D:D:D

Gość wiesz czego chcesz
To znaczy, że jesteś faktycznie jak Królowa Śniegu ona też gustowała w małych chłopcach ;P

zdarzyło mi się spotkać jedną taką "królową śniegu" znajomość trwała 2 godziny i wypite dwie kawy w poznańskiej kawiarni.

Gość definitive_
małych? hehe oj nie prawiczkom podziekuje jednak. moga sie wypowiedziec ale bardziej wartosciowe sa wypowiedzi mezczyzn, ze tak powiem doswiadczonych ;p

Gość definitive_
pomaranczowy - jak ktos wspomni o mołek to zaraz pada haslo ze jest 'krolowa sniegu', haha

Gość takie kobiety są
ciekawe ale sa to kobiety nie dla leniwców i nie dla tych co lubia miec wszystko podane na tacy :)

Gość definitive_
ja mysle ze taka powsciagliwosc na poczatku znajomosci nie jest niczym zlym. niektorzy nie lubia od razu sie okdrywac przed kims i opowiadac o sobie, o swoich emocjach. na takie rzeczy przychodzi czas przy dluzszej znajomosci. z drugiej strony takie zachowanie moze chyba faceta odrzucic od kobiety i zrezygnuje. bo po co sie starac skoro nie wiadomo kiedy i czy w ogole cos osiagnie??

Gość definitive_
sluszna uwaga. ale czy 300 lat to nie za długo? ci ktorzy zyja 100 juz narzekaj a czasem:P

Gość takie kobiety są
kazdy potrzebuje czasu ,żeby się otworzyć przed drugą osoba ,zdobyć się na zaufanie co w tych czasach nie jest proste. często na szczerości sie traci. to sa kobiety dla wytrwałych mężczyzn ,dla tych którym naprawde sie spodobała a nie dla tych co szukaję rozrywki ,bo ich czas nagli a może nie wiele inter.dana osba tylko to kiedy ją zaliczy :)

może taka kobieta z pozoru zimna jest nieśmiała i tą swoją zimnością chce zatuszować swój strach przed ludźmi.

Gość takie kobiety są
tak blondyn :) to taka maska ,która przywdziewamy bojąc się ponownej porazki.

Gość definitive_
owszem. moze bac sie ze ktos ja zrani. albo jest zimna tylko przy mezczyznach, lub osobach ktorych dobrze nie zna. z pozoru taka kobieta moze zachowywac sie calkowicie inaczej w gronie rodziny czy przyjaciol. lub wtedy gdy zakocha sie na zaboj. ale niektore lodowate kobiety są tak samo zimne wobec wszystkich:P

Gość abc lub d
No cóż jeśli tak to jest to ich przebiegla gra :) nie są sobą tylko kreują się na nie dostępne.

Gość takie kobiety są
..ja poniekąd jestem zimna ale to tylko wyraz twarzy :) jednak znalazł sie taki ,który mnie przejrzał i zobaczył interesującą osobę po mimo braku usmiechu,stanowczości i tego pozornego chłodu . długo sie starał,żebym mu zaufała ale dzieki wytrwałości ..... :) teraz jest fajnie romzawiamy i poznajemy się :)