hotrain 0 Napisano Grudzień 3, 2009 witam. w poniedzialek mam zaczac 6 paczke tabletek mercilon. ostratnio jednak zlapaly mnie silne bole glowy. nie wiem czy od razu zglosic sie do lekarza, co w sumie moze byc niemozliwe bo ma urlop, czy jeszcze poczekac. dwa tygodnie temu mialam angine ropna, moze to skutek niedoleczenia? sama juz nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigellassecret Napisano Grudzień 3, 2009 Moja lekarka powiedziala mi, ze to calkiem normalne, ze przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych wystepuja bole glowy. Zazwyczaj w czasie tej przerwy, poniewaz spada poziom hormonow i organizm tak wlasnie na to reaguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hotrain 0 Napisano Grudzień 3, 2009 czyli narazie nie iść z paniką do lekarza? :) tzn chodzi mi o Twoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigellassecret Napisano Grudzień 3, 2009 mysle, ze nie, wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigellassecret Napisano Grudzień 3, 2009 Ja tez mam jeszcze pytanie, pytam o Twoje zdanie. Jestem cholerna panikara, wiec juz umieram z nerwow... W pierwszym tygodniu przyjmowania tabletek pominelam jedna i wzielam ja dopiero po jakichs 15 godzinach, a norma to 12. To byl poniedzialek, a w sobote kochalismy sie, ale z prezerwatywa. Boje sie ciazy, chociaz glowa podpowiada mi, ze to malo mozliwe. Zrobilam test, negatywny, ale okres powinnam dostac dopiero w te sobote. Bylam w miedzy zcasie u ginekologa i wspomnialam jej o tym, powiedZiala, ze raczej wszystko ok, ale mimo wszystko boje sie. Co myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigellassecret Napisano Grudzień 3, 2009 oczywiscie mowie o sobocie poprzedzajacej pominiecie tej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hotrain 0 Napisano Grudzień 3, 2009 Ja też myśle, że to mało możliwe, zapomniałaś tabletki, ale ja wzielas, mialas do tego prezerwatywy - watpie, ze moglas zajsc. Na Twoim miejscu poczekalabym spokojnie do tej soboty, jesli okresu nie dostaniesz to zrob test np. w poniedzialek. Może Ci sie spoznic wlasnie dlatego, ze tak sie denerwujesz. Ja ostatnio bralam antybiotyk, i na kazdym pisze "moze powodowac obnizenie skutecznosci doustnych srodkow antykoncepcyjnych' ale nigdzie nie jest powiedziane, ze NA PEWNO TAK JEST. dlatego to, ze wzielas tabletke pozniej moglo cos namieszac, a rownie dobrze organizm mogl tego nie zauwazyc skoro to byl pierwszy tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach