Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madrus

Jak umówić się na randkę z dziewczyną?

Polecane posty

Jak przekonać dziewczynę do spotkania? Jak ją zainteresować? Co jej napisać? Czego unikać? Nie chciałbym się narzucać, ale chyba zależy mi na tej osobie... Wypowiadajcie się drogie Panie :)

Gość Ekspert od wszystkiego
chcesz ja przeleciec?

Gość ja wiemeeeee
coz, zapytaj, czy sie od razu rznie, czy trzeba z nia pochodzic 3 miesiace.

Gość Lech Pils Góra
zależy na jakim jesteście etapie jeśli to tylko znajoma, napisz coś niezobowiązującego jak do kumpla np."chętnie zjadłbym kolację w twoim towaryzstwie, dawno się nie widzielismy" bcoś w tym stylu a jeśli to zaawansowana znajomość, to tym bardziej nie powienieneś mieć problemów z zaproszeniem jej np. na fajny film lub kręgle

Gość lp.airetefak
proste rozwiązania są najlepsze

jak nie zależy ci na seksie, to poco masz truć dupę dziewczynie> Trzep konia dalej i nie zadawaj głupich pytań.

Gość masakra to istna plaga
kolejny co se znalazł na portalu randkowym i na oczy nie widział a już mu zależy:O

Gość robinia12345
napisz cos więcej o Waszej znajomości, jak zaawansowana jest

Gość a skąd my mamy wiedzieć
???? Nie wiadomo, jaka ona jest, co lubi. każdy jest inny. A że nie zależy mu TYLKO na seksie, to chyba dobrze. Ja bym chciała kogoś takiego poznac, a nie: nie dasz dupy przez miesiąc i po znajomości:O Przez to mam 25 lat i nigdy z nikim nie spałam, bo z mężczyznami nie da sie nawiązać żadnych relacji🖐️

Gość Z Pilllotem
Normalnie:D Po co sobie utrudniać życie;)

Gość gość
Myślę ,że nie ma dokładnej rady na podryw , każda kobieta jest inna. Na pewno liczy się to by szanować dziewczynę i pokazać jej , że Wam na niej zależy. Przede wszystkim też trzeba pamiętać , żeby być sobą , a nie udawać kogoś kim się nie jest. Ja dodatkowo przed wyjściem na imprezę czy domówkę psikam się feromonami z pherowin.pl które są uważane obecnie za najlepsze na rynku. Mogę powiedzieć że rzeczywiście pomagają.