Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

POGADAM Z MILA DZIEWCZYNA

Polecane posty

SZukam kobiety ktora ma ochote pogadac o wszystkim a najlepiej erotycznie i zeby miala fotki swoje albo kamerke. Ja dysponuje kamerka i moge pokazac co nie co

o czym tylko chcesz. Moze opiszesz sie i napiszesz ile masz lat??jesli siie wstydzisz mozesz na meila napsiac

nie mam wąsów jak ktoś tu pisze - ale mam prawie 30... 180cm wzrostu... opalenizne...stringi lubię ... krótko strzygę, piękny usmiech, piekne zielone oczy, szczupła, raczej wysportowana sylwetka,fajne ciało, nosze kowbojki, lubie stukac obcasami- lubie muzykę i tematykę UFO

Gość AR_Rider - a Ty czasem
fujary miedzy nogami też nie masz?

o fajna pewnei bardzo atrakcyjna jestes.a masz gg albo skype i bysmy pogadali tam sobie o UFo i innych zeczach:)

no mam , mam ale nie wiem czy ci podać - bo cie tak do konca nie znam :) masz bmw 350????? ta? na kamerkę to może też ale nie tak od razu...co?

nom ok ok tzn mialem ale sprzedalem i teraz mam renault megane :) ale tez jest niezle. oczywiscie jak masz jakies pytania to pytaj smialo o co chesz :) tonarazie niepodasz numeru gg albo skype?

Gość Miccok
AR_Rider32 ma ptasiunia miedzy nogami i od trzech dni leczy swoja frustracje na tym forum. Żałosne i niestety prawdziwe.

ja 23 pewnei zaraz powiesz ze za mlody jestem i niebedziesz chciala rozmawiac :(

ni no 23 to fajnie? ale masz już 23 i drugi samochód? a to twoje samochody są? ps. Miccok to jakis samotny, młody gej pewnie - oni tak zawsze-sfrustrowani! - Miccok- radze zwalić gruche albo niech mama pomoże :) pa malutki

Moje moje kupilem sobie za zarobione pieniadze:) mozekiedys sie gdzies wybierzemy na przejazdzke:) niezwracaj na nich uwage wogole to jacys gowniaze pewnie

Gość lulalala
Zocor21 przed spotkaniem kup wazelinkę.

Gość Bambi sex non stop 4 you
Witaj Zocor ! Jestem piękna ponentna dziewczyna. Mam 22. Moje wymiary to 90-56-88 mam 183cm wzrostu i turkusowe oczy. Jestem blondynka długowłosa. Mam bardzo ponetne pełne usta. Biust 4. Ulubione perfumy to La Rouge true. Noszę stringi. Znajomy mówią na mnie sportsmenka z racji wysportowanej sylwetki. Jestem szczera i cenie szczerość ale w granicąch kultury osobistej. Więc napisze iż jest coś co może choć nie powinno stanowic problemu. Słyszałes może o Ladyboy bądź Shemales ? Jestem kobieta choć mam pięknego gładkiego penisa 23cm. Użytkownik Miccok jest nie miły bo to zazdrość on wie o mnie pięścil mi penisą i ssal go. Jemu to nieprzeszkadzało ale zachował się wobec mnie źle poszedł do innego. Nie ważne to przeszłość. Napisz coś o sobie. Jeśli ci to nie odpowiada nie ma sprawy. Życzę powodzenia i buziaczki!

Zocor21 ...AR_Rider32 jego też sobie daruj, ma naprawdę malutkiego, zero satysfakcji.

No jestem...ale jak to czytam co tu wszysko piszą -to już nie chce tu dłuzej siedzieć - a w ogóle co to jest AR_PIREd ?????

Zaraz napisze

to pogadajmy n agg albo meilu prosze. a za to przepraszam litery mi si epomylily

przecież to widac, że ten Miccek albo jakis inny głąb sie podszył pod Bambi - 2 i 3 post Bambi to nie od Bambi tylko od tamtego imbecyla - on nie umie listy zakupów sklecić i mu mama pisze - a niby miałby taki pierwszy post wysmarować - dzieciak

Spoko Zocor nie musisz odpisywać. Ją się nie obrazam na to. Bawcie się dobrze. Lecz Chciałabym parę słów poświęcić temu który przed chwilą się podszyl. Ilekroć wystąpi on z moim nickiem i będzie coś brzydkiego na mnie wiedzcie że to Miccok. Raider wykazała się kobiecą intuicja w swej diagnozie. Jest on młodym zagubionym nieszczęśliwym gejem. To ją nauczyłam go jak robić fellatio. :) i był w tym dobry. Niestety nie był ze mną uczciwy. Zaprosił mnie kiedyś do domu i przedstawił jako kobietę lecz gdy zostaliśmy nakryci przez jego rodziców na seksie zachował się beznadziejnie. Tłumaczył im że go gwałce i że nie wiedział nic o tym jaką jestem. Potem żeby było śmieszniej odszedł ode mnie jest z mężczyzna. Ale jest sprytny bo w domu go przedstawia tylko jako kolege. Co więcej bez przerwy ma do mnie pretensje za to kim jest stąd te niesmaczne uwagi o ptasiuniu że zacytuje. Uwielbiał go trzymać w buzi a teraz go nienawidzi sami ocencie.! Lecz ją nie zniże się do jego poziomu i nie będę zaczerniac sobie nicka. Wiadomo będzie kiedy to znów no i jego chłopak robią podszywke. Pozdrawiam i całuje !

...no nie wiem - jak tu jestem to mi niedobrze jak tych pomaranczowych czytam - a ile to 350 ci paliło po miescie - napisz mi jeszcze?

Gość hahahaha hahaha
hahahahahhahahahahahhahahahahah