Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla dziecka

łóżeczko dla dziecka

Polecane posty

Gość dla dziecka

Mam kupić łóżeczko dla dziecka. Oczywiste dla mnie były wyjmowane szczebelki, ale są też z opuszczanym bokiem. Nie wiedziałam że jest taka opcja..... Może ktoś mi powie jak to funkcjonuje w praktyce? Co jest lepsze - szczebelki wyjmowane czy opuszczany bok? Proszę o pomoc Z góry dzięi

Gość haaaaaaaaahaaaaaaaaaaa
Opuszczany bok-skoro chcesz zeby ci dziecko wypadalo na podloge.

Gość giada
ja mam łóżeczko z opuszczanym bokiem (drewex model david), nie wiem czy sie sprawdzi bo dzidzia jeszcze nie miala okazji go wypróbować (39 tc), nie jest to takie tradycyjne łóżeczko ponieważ dziecko leży niżej i trzeba sie bardziej "nachylać", ale czy mi to bedzie przeszkaszac to nie wiem...

Gość mania z wołchocka
polecam szczebelki. mój młodszy synek ma 20m. i jak kładę go w dzień spać gdy zaśnie wyjmuje mu szczebelki. brakuje tylko dwuch więc dziecko nie wypadnie , za to jak się obudzi może samo wyjść z łożeczka.

Gość mania z wołchocka
łóżeczko turystyczne też miałam.używałam jak gdzieś wyjeżdzałam, a drugie na stałe zamontowałam u rodziców. są fajne i poręczne jedyny feler to cienki i niewygodny materacyk. dokupiliśmy zwykły z ikei takiedo łożeczek turystycznych i było oki.

Gość Kapusniak t
tez bym polecila extra materac do lozeczka turystycznego, zwlaszcza tak po 6 mies... kiedy trzeba dzieciaczka juz na dol klasc ale ogolnie to lozeczko'niby turystyczne' swietnie sie sprawdza w roli prawdziwego i przynajmniej dzieciak ci glowa w szczeble nie uderza kiedy spi...

Gość adamiska7
U nas dosyc dobrze sprawdzało sie to łózeczko turystyczne. Polecam turystyczne ,bo naprawde jest wielofunkcyjne www.babymama.pl/Sen/Lozeczka/Lozeczko-turystyczne-BabyBjorn/flypage.tpl.html

Gość mamciamamcia
a dla nas przy wyborze łózeczka wazne było to zeby potem mozna było z niego zrobic tapczanik, wiec jest 140 cm długie i ma 3 wysokosci.

Gość a może ten twój
Jeśli miałabyś kupować turystyczne to takie o standardowych wymiarach 120x60 bo łatwiej dokupić takiego wymiaru materac, a jak kupisz graco to będziesz mieć coś ok 70x105 te wymiary to na oko podaję ale zawsze warto sprawdzić jakie ma wymiary i czy da się do tego wymiaru dokupić materac. Oczywiście o ile ma być to łóżeczko na stałe zamiast drewnianego.

Gość mikoska871
A te tutaj https://zaira.pl/pl/c/Lozeczka-dzieciece/372 łóżeczka dla niemowląt już przeglądaliście? Wybór musi być dobrze przemyślany. Takie łóżeczko ma nie tylko pasować do pokoiku malucha, ale również być praktyczne i wygodne. To są rzeczy na które naprawdę należy zwracać uwagę.

Gość gość
My korzystamy podczas podróży z łóżeczka Sven Plus od Lionelo (tu można podejrzeć co i jak -lionelo.com/product_category/lozeczka). Mega wygodne łóżeczko od razu z przewijakiem, lekkie ale stabilne, łatwe w złożeniu itp. No i też sama kolorystyka jest taka, żeby dziecku było przyjemnie, wygodnie i w sam raz ;)