Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurkazbytomia

testy owulacyjne ujemne

Polecane posty

Gość laurkazbytomia

..a na pewno robię je w "dobre dni"...niepotrzebne się za to wzięłam - teraz będę mieć tylko stresa że nie mam owulacji...a bardzo pragniemy z mężem dziecka...Miał ktoś tak?

Gość laurkazbytomia
dodam jeszcze że wszystko - oprócz tych testów- wskazuje na owulację: ból jajnika, śluz itp

Gość laurkazbytomia
....

Zalezy jakich testów uzywasz? Z apteki czy z allegro. Jeśli z allegro nie licz na cuda. Wypróbowałam juz wiele testów i wg mnie mogą one być tylko podpowiedzią, a nie jedyną metodą stwierdzenia owulacji. 1. Mierz temp, ale musisz robic to przynajmniej cykl wczesniej, bo ona skacze dopiero po owulce. 2. Obserwuj śluz 3. bóle jajników 4. Testy- od pozytywnego testu jest zazwyczaj 12-36 godz do owulacji

Gość laurkazbytomia
nie z allegro tylko z apteki; cykle mam raczej długie: ostatnio 2 po 35 dni i jeden 37-dniowy; zakładając że ten będzie 37- dniowy a dziś mam 23 dzień cyklu to przecież powinien pokazać owulację...może one nie działają na wszystkich?:)

Gość laurkazbytomia
a co do temperatury to dzisiaj miałam 37 - czyli jakby już po owulacji....ale skąd mam wiedzieć czy była na pewno skoro testy pokazywały co innego?:(.. czy jest tu ktoś kto się zawiódł na testach owulacyjnych?