Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamboleo tralalala

Cwiczę,dieta i antykoncpecja...

Polecane posty

Gość mamboleo tralalala

Czy jesli jetem na diecie, cwicze, i biore tabl. anty. to czy uda mi sie zrzucic zbedne kg? Czy bedzie z tym trudnosc biore yasmin

Gość dthjn
a jakie to ma znaczenie?? co ma jedno do drugiego??

Gość Coffe Shoop
A dlaczego miałoby Ci się nie udać? Tabletki antykoncepcyjne nie powodują tycia, więc jeśli jestes na diecie i ćwiczysz, to na pewno schudniesz.

Gość mamboleo tralalala
podobno cos ma, wrzuciłam w google pytanie i jakas dziewczyna tak napisała: Biore juz 3 lata microgynon 21 przytylm strasznie bo az 15kg. teraz sie odchudzam, stracilam 4 kg w 2 mc ale od 2 miesiecy nie moge schudnac ani grama, czy to mozliwe ze przez pigułki antykoncepcyjne? stosuje diety, uprawiam sport i nic ani grama na wadze nie ubylo... Chce zmienic pigułki na Yasmin czy to dobry wybor i czy moje klopoty ze schudnieciem moga byc spowodowane pigulkami microgynon21? ostatnio tez dostalam miesiaczke a zostaly mi 2 pigulki do wziecia z opakowania..:( Prosze o pomoc.

Gość mamboleo tralalala
dlatego pytam, czy istnieje mozliwosc, ze branie tabletek moze spowodowac, ze cwiczac i zdrowo sie odzywiajac nic nie zgubie? a mam co zgubic....:(

Gość mamboleo tralalala
Coffe Shoop oby się udało :)

Gość Coffe Shoop
Od tabletek się nie tyje, to mit :) Tyje się od jedzenia, a tabletki zaostrzają apetyt - to jest przyczyną dodatkowych kilogramów. Poczytaj w googlach czy tabletki powodują tycie, a nie opieraj się na opini jednej dziewczyny, która pewnie jadła za dwóch i o wszystko obwiniała tabletki, bo tak jest przecież łatwiej :)

Gość dthjn
wmawiaj sobie że od tabl. się tyje :O śmiać mi się z tego chce... 15 kg przytyła??? o bosszz to ja tyle w ciązy ne przybrałam :D:D: kondolencje - ale na pewno to nie przez tabl.

Gość mamboleo tralalala
a zatrzymanie wody w organizmie? mozna wtedy tez nie schudnąc...:(

Gość mamboleo tralalala
nie wmawiam, ze po tabl. anty sie tyje wiem, ze czasem wzmagaja apetyt a od samych tabl. sie nie tyje

Gość wizyta u ginekologa
ja przy braniu tabsów przytyłam 15kg:o zostawiłam to dziadostwo w pierony, a mimo to waga nie spadała:o dopiero kiedy zaszłam w ciazę zalegająca we mnie woda ze mnie zeszła i schudłam;) ale kazdy organizm jest inny i każdy inaczej przyswaja tabsy

Gość Coffe Shoop
Zatrzymanie wody w organizmie, a tycie od żarcia to dwie różne sprawy, proszę tego nie mylić :)

Gość wizyta u ginekologa
ja wcale więcej nie jadłam ale zatrzymywałam i sie woda w organixmie:p

Gość Coffe Shoop
Współczuję, bo tego cholerstwa trudno się potem pozbyć. Ale puchnięcie od zatrzymania się wody, a tycie przez jedzenie większej ilości, to dwie różne rzeczy. I jeszcze coś do autorki. To, że waga stoi w miejscu nie znaczy, że nie chudniesz :) Też się jakiś czas temu odchudzałam i było dokładnie to samo. Katowałam się codziennie ćwiczeniami, a waga stała w miejscu - ale widzialam po ubraniach, ze zeszczuplałam ;]

Gość mamboleo tralalala
coffe shoop wlasnie mnie zalezy na luzniejszych ubraniach na pozbyciu sie cm na razie nie widze zadnych efektow spodnie i tak sa ciasne dlatego pytam czy to nie przez tabsy coffe shoop czyli myuslisz, ze jest szansa, ze schudne? cwicze codziennie

Gość mamboleo tralalala
a jeszcze pytanie do tych co biora YASMIN chudniecie? czy wrecz odwrotnie??

Gość sroczka kaszke zjadła iiii
ooo ktos sie wypowie, bo też jestem ciekawa :)

Gość mamboleo tralalala
uppp wypowie sie ktos jeszcze? bede wdzieczna