Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna babka

doradzcie mi przy wyborze maselniczki

Polecane posty

Gość dziwna babka

chcialabym kupic maslniczke z tupperware otoz ta niebiezka podoba misie bardzie ale przez to ze jest owalna nie wiem czy maslo przy otwieraniu jej bede musiala bo bokach odcinac na pewno ktoras z was ma ta czy ta druga ktora jest lepsza jakosciowo prosze o opinie http://www.allegro.pl/item835525849_tupperware_maselniczka.html http://www.allegro.pl/item840404506_tupperware_maselniczka_ozdoba_stolu.html

Gość dziwna babka
nikt nie jest w temacie?moze jednak sie ktos znajdzie

Gość sygdtuixki
wizualnie, druga:)

Gość cron
fajny temat :)

Gość uuuuiooo
to ta druga

a jesteś pewna że chcesz to plastikowe badziewie??? nie znosze tej firmy a poza tym plastik po tłuszczu trudno sie myje, lepiej szklaną, ale to moje zdanie

Gość dziwna babka
podobno dluzej zachowuje swiezosc i nie trzeba trzymac w lodowce to mnie glownie naklania a co do mycia to wszystko da sie rarde umyc wiec tym sie nie przejmuje na pewno ktoras z was ma ta prosze o porade

A może jeszcze inną? www.tupperware.pl/today/1544.html ja mam całą serię elegancja i prezentuje się niewiarygodnie efektownie na stole. Jeśli chodzi o funkcjonalność to wszystkie mają takie same cechy, różnica jest tylko w wyglądzie.

Gość divusia
popieram Frankę - kup porcelanową albo szklaną. Żaden plastik nie będzie "ozdobą stołu", jak wciskają Ci dystrybutorzy Tuppera.

Gość farbilna
cron : odwaliło ci ? Co fajnego jest w tym temacie ? :o

Gość tak kup szkalną
mam maselniczkę : metalowa podstawka i szklana przykrywka Wykładam do niej kawałek masła - taki który zostanie zużyty mniej więcej w ciągu dnia. Stoi sobie na blacie w kuchni i nigdy nic sie z masłem nie dzieje, reszta masła leży sobie w lodówce plasik jest tandetny

Gość fafinaaaa
oblesne obie maselniczki wstretny plastik ,nie postawilabym tego na stole . jestem za szklana czy ceramiczna

Gość cube
jeżeli już chcesz kupić porządną maselniczkę, to koniecznie szklaną, a jeżeli ma być do tego elegancka to poradzę Ci raczej coś takiego: http://www.myin.pl/1585/maselniczka_chromowana jest po prostu śliczna i na pewno o wiele ładniejsza od tych plastików z tapperware

Gość RudaHera
O, moja mama ma taką maselniczkę. Ale szczerze powiedziawszy działa to średnio - raz działa, raz nie działa. No, ale wybór należy do Ciebie. Wydaje mi się, że drugi model jest znacznie bardziej interesujący. Także ja bym brała numer 2.