Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanudzonaa

jestem zmęczona swoim małżeństwem

Polecane posty

ja też mam dosyć widzimy się co 2 tygodnie pracuje za granicą i też taki suchy zdrada byłaa jego nie układa się

widzę że mężczyźni nie lubią rozmawiać ,za wszelką cenę unikają tego tematu ,czy wszyscy są tacy?

kiedyś po ślubie zapytałam czemu nie mówi mi komplementów to powiedział że już jestem jego ,ręce mi opadły

Gość Buna ziua prietenilor imi

Cześć przyjaciele, chcę podzielić się moim świadectwem i powiedzieć, jak cudownie byłem odkąd mój mąż wrócił do mnie z powodu wielkiej pomocy Dr IZOYA, której adres e-mail to drizayaomosolutions@gmail.com, mój mąż zostawił mnie w pierwszym tygodniu kwietnia tego roku. Powiedział, że jego przyjaciele mówią mu, że widzę kogoś innego, kiedy go nie ma w pobliżu, próbowałem sprawić, by zrozumiał, że jego przyjaciele go okłamali, ale nie dał mi szansy wyjaśnić. Tak zostawił mnie dla innej kobiety. Po miesiącu rozłąki starałem się normalnie żyć, ale bardzo trudno było mi się dogadać, a następnie zdecydowałem się skontaktować z dr. IZOYA poprzez adres e-mail drizayaomosolutions@gmail.com, z którym się zetknąłem. W tym roku, 12 lipca, szukając pomocy w odzyskaniu mojego kochanka. Więc rzucił zaklęcie miłosne i pozwolił mojemu mężowi wrócić do mnie w ciągu 48 godzin. z wielką radością w moim sercu, dziękuję bardzo Dr IZOYA za to, że jest najlepszym czarodziejem zaklęć i najlepszym rozwiązaniem.

Specjalizuje się również w następujących sprawach ...

(1) Chcesz swojego ex powrotem.

(2) Wyleczyć HIV / AIDS lub pokrewną chorobę

(3) Chcesz awansować w swoim biurze.

(4) Chcesz, aby mężczyźni / kobiety podążali za tobą.

(5) Chcesz dziecka.

(6) Jesteś przedsiębiorcą i chcesz wygrać kontrakty

(7) Chcesz, aby twój mąż był twój na zawsze

(8) Potrzebujesz pomocy duchowej.

(9) Zostałeś oszukany i chcesz odzyskać utracone pieniądze.

(10) Zatrzymaj rozwód

(11) Inwokowanie rytuałów pieniężnych

(12) Wygraj wybory