Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rambarbarka

Kogo z was uspokaja dźwięk odkurzacza, albo suszarki?

Polecane posty

Gość gość
Faktycznie te produkty naprawde są super i powiem szczerze ze jednak najlepiej bedzie jak własnie kazdy z nas sam sparwdzi i bedzie wiedzial co jest najlepsze.

Gość gość
Musze kupić takie saszetki do odkurzacza. To na pewno zawsze pomoze w tym zeby zapach kurzu nie roznosił sie po mieszkaniu.

Gość gość
Dokładnie sie z Wami zgadzam. Teraz to wszystko mozna tak sobie ułatwić ze spokojnie własnie w tej sytuacji nie pozostaje nic innego jak tylko sprzątac :) A produkty Pachnącej szafy bardzo nam to też ułatwią.

Gość gość
Ja zawsze kupuje olejki od Pachnacej szafy. Są ładne, fajnie i naturalnie pachna i nie są drogie. Wiec na pewno to też bardzo mnie zacheca do kupna.

Gość gość
odradzam produkty pachnącej szafy, kupiłam ostatnio i j***e mi teraz niemiłosiernie w chałupie :o

Gość Dulaman1983
Ja tez uwielbiam odkurzacz suszarke pralke,keidys jak mama zabierala mi suszarke zebym nie trzymal w łozku przy zasypianiu slcuhalem tez szumu radia,wreszcie znalazlem na youtube filmiki rozne dzwieki,farelka suszarka,pralka odkurzacz,szum w lecacego samolotu czy rozne inne,jest to tak zwany bialy dzwiek,ja bez tego bardzo ciezko usypiam,mam wlaczony cała noc filmik na youtube(oczywiscie rpzy zgaszonym moniotorze) z szumem i ejscze z telefonu pod poduszka nagranie lecacego samolotu i tak spie hehe,ale jadnak nie ma to jak naprzyklad farelka wlaczona kolo lozka gdzie jescze chlodny badz ciepły powiew powietrza dodatkowo relaksuje,super sprawa ale ciezko pozniej w normalnych warunkach zasypiac,pozdrawiam wszytskich podobnych wariatow he