Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc bardzo mi zależ

Czy z moją figurą mogę nosić legginsy ??

Polecane posty

chcialabym kupic sobie czarne lateksowe legginsy ale jestem osoba bardzo niska i mam szerokie biodra 155cm / 90 nogi nie wiem sama przy tych biodrach nie wydaje sie zbyt dlugie, w szpilkach jest ok ale legginsy dokladnie pokazuja sylwetke i bardzo podobaja mi sie wysokie dziewczyny z bardzo szczuplymi nogami mam kilka tunik i dluzszych bluzek ale nie mam do czego ich nosic bo do jeansow mi sie nie podoba wiec chcialabym sobie kupic legginsy ale boje sie ze bede wygladala w nich fatalnie ;/ czytalam rozne opinie na ten temat

Gość Dzikość serca
Nie kupuj.

jak jestes szczupla i masz szczuple nogi to bedzie OK, biodra zakryjesz tunika tylko nos je do butow na obcasie to cie wysmukli. jak bedzie do d.... to najwyzej bedziesz je nosic w domu :P

waże jakies 50kg nogi mam szczuple do polowy uda, ale im wyzej tym troszke sie poszerzaja i w najszerszym miejscu mam 50cm wiec no srednio chyba chudzielcem nie jestem ale gruba tez sie nie uwazam tez wlasnie myslalam, zeby te najszersze miejsca przykryc tunika i oczywiscie do wysokich obcasow ale nie wiem czy mimo wszystko ryzykowac, w normalnych moglabym chodzic po domu ale w lateksowych nie bardzo:P

Gość ja mam 162 i kupilam
legginsy ala spodnie z kieszeniami do tego muszkieterki na słupku:> a niby czemu masz nie nosic? a ty myslisz ze kazdy facet lubi chude? moj kochas lubi moje rozbudowane udka:)

wiem, ze nie kazdy lubi chude ale wydaje mi sie ze taki kroj poszerzy jeszcze bardziej szerokie biodra a kazdy powinien tak sie ubierac zeby wygladac jak najlepiej i maskowac swoje mankamenty

Noś śmiało. Szerokie biodra są sexy, zresztą 90cm w biodrach to idealnie, anie za dużo i nie za mało. Do legginsów świetnie pasują szpilki właśnie, które optycznie wydłużą Twoje nogi :)

Gość taa 90 cm to idealnie
ale jak sie ma co najmniej 170 cm a nie 155 :/

Gość PIEKNA I BESTIA
wydaje mi sie ze jestes małym pulpetem...155 i 50 kg?

Gość taa 90 cm to idealnie
heh no tez mi sie wydaje ze jest malym pulpetem :p ale spoko nie przejmuj sie, chcesz to sie tak ubieraj. Ludzie czasem jeszcze gorzej wygladaja a sie nie przejmuja i zakladaja wlasnie np. legginsy

nie jestem pulpetem, ogolnie uwazam ze jestem szczupla (nie mylic z chuda) tylko mam szerokie biodra i troszke wieksze uda a reszta ok lydki, rece, brzuch mam normalne tylko uda i biodra nikt mi nie powiedzial jeszcze ze jestem gruba a co Wy myslicie ze 170cm i 50kg jest ok? jak dla mnie troche przy malo, jeszcze zalezy jak ktos ma rozstawione kosci bo jak szeroko to przy takiej wadze wyglada okropnie jak mam wlasnie szerzej i jak jestem chudsza to mam szerokie biodra wystajace kosci i wielka przerwe miedzy udami bo wtedy sa chude