Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce panikowac ale...

7 dni po terminie i od rana czuje jak nigdy bardzo slabe ruchy dziecka !

Polecane posty

zaczynam sie martwic bo jak zawsze moje malenswto wiercilo , ruszalo sie non stop tak dzis jak reka odjal ! od rana moze przekrecila sie kilka razy i do tego slabo to poczulam ! w szpitalu pwiedzieli ze jezeli przez pol dnia nie beda odczuwac zadnych ruchow dziecka to mam sie natychmiast zglosic! a ja cos tam czuje tylko to ze bardzo powolne i delikatne i zadko ! dwa dni temu odszedl mi czop i mam juz skurcze ale nie regularne moze dzidzia tak przed porodem sie zachowuje ?? co sadzicie ? tak czy inaczejzjem cos i jak si enic nie zmieni zadzwonie do spzitala !

słyszałam że tak dzieje sie przed porodem że dzidzia sie bardzo mało rusza..

Podobno to normalne tuż przed porodem. Dziecko się malutko rusza, bo zbiera energię do porodu :) Więc pewnie "lada chwila" urodzisz :) Powodzenia

do dzis nie mialam problemow z odczuwaniem ruchow dzidzi ale od rano wyjatkowo zwolnila ! nie bede panikowac mam nadzieje ze to oznacza ze porod tuz tuz !

ALE TEZ NIE ZLEKCEWARZE JESLI NIC SI ENIE ZMIENIA W PRZECIAGU 2-3 GODZ JADE DO SPZITALA !

mysle ze jeszcze dzis lub jutro bedziesz ze swoja kruszynka;-) nie martw sie;-) skoro czujesz ruchy ale bardzo słabe to nic sie złego nie dzieje. ponoc to normalne;-)

tak odczuwam ruchy ale bardzo deilkatne i to tak wyglada jak by mala si etylko przekrecila a do wczoraj czulam bardzo wyrazne i czasem nawet bolesne ruchy ! byc moze szykuje sie do przyjscia na ten swiat wkoncu juz cza najwyzszy :)

wiec jak odczuwasz to nie ma sie czym martwic;-) no juz troche długo tam siedzi;-) najwyrazniej nie spieszy na swiat bobasek;-)

Gość Luulay
tak się dzieje przed porodem... Jedź do szpitala - sprawdzą echo serduszka małej i zobaczą, czy nie trzeba ewentualnie jej pomóc przyjść na świat...

chyba moje dzieciatko sobie smacznie spalo bo wlasnie zaczela sie poruszac i te ruchy odczuwam baardzo intenwywnie :) ajj al mnie wystraszyla :)