Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irishman

wyglad czy charakter

Polecane posty

Gość irishman

zastanawiam sie co jest wg kobiet najwazniejsze na poczatku u faceta. Czy dobry wyglad i wyksztalcenie jest w stanie zrekompensowac niesmailosc wobec kobiet? Bo jestem dobrze ubrany,zadbany, wyksztalcony (koncze studia za pol roku), dbam tez o sylwetke a powodzenia u kobiet niestety nie widac bo nie jestem gosciem typu wyrywacz i nie mam super extrawertycznego charakteru to mnie troche gubi. Dla facetow liczy sie glownie wyglad, ale panie chyba tak do tego nie podchodza .

Gość trututu
nie martw się, jesteś dobrą partią na stałego partnera. A jak to moja koleżanka powiedziała: bo my baby wolimy skur*****ów. Niestety i to jest nasza zguba.

Gość ja powiem tak ....
wiesz jeśli chodzi o mnie to skłamałabym że wygląd fizyczny się nie liczy no musi być to coś co nas do danej osoby przyciągnie dla każdego będzie to coś innego .....ale w sumie najważniejszy jest charakter czy facet ma coś do powiedzenia czy ma jakieś zainteresowania ....chodzi o to żeby się wspólnie ze sobą nie nudzić ...bo trudno umówić się na randkę z facetem który jest milczkiem i słowa od niego nie kupisz ...to jak mam go poznać ?

Dlatego najlepszy jest układ ukochany przez kobiety s..syn robi jej dziecko a subtelny , nieśmiały i kochający gościu pomaga później to dziecko wychować.

Gość irishman
wiesz ja mam zainteresowania lubie porozmawiac na rozne tematy mam kilka pasji jak chcociazby podroze ale nie mam "bajeru" i nic na to nie poradze. Poza tym mam sklonnosci do stanow depresyjnych i to tez troche zabija we mnie inicjatywe.

"ale w sumie najważniejszy jest charakter czy facet ma coś do powiedzenia czy ma jakieś zainteresowania ...." Ble, ble, ble. Dobrze ktoś na tym forum napisał. Do 30 kobiety myślą pochwą.

Gość trututu
różni ludzie, różne potrzeby. Nie ta to inna, wkońcu trafisz na swoją.

Gość No pewnie
To że jesteś nieśmiały to niczego nie przekreśla. Jesli jesteś miły, inteligentny i zadbany to wszytko ok. Ja np nie cierpię awanturniczych, nachalnych facetów, wolę spokojnych :)

Gość pytani zasadnicze brzmi
lepsie sa w biedronce, dzis jedno ciasteczko wykladalo towar, moze jutro go spotkam przy kasie :classic_cool:

Gość Ulryk von Krakau
Jako facet powiem ci tak: czy podobałaby ci się nieśmiała kobieta? Hm... zastanow się!

Gość irishman
jesli niesmiala kobieta jest ladna mila i inteligentna to chcioalbym taka.Ja nie ze jestem niesmialy bardziej nie mam podejscia typu bajer do kobiet.Taki harakter niestety.

Gość dla kobiet zawsze
najwazniejsza jest kasa.

Gość trututu
ja nie zgadzam się z tą kasą, mnie krępuje naciągnie faceta na cokolwiek. Zarabiam i mam pieniądze na siebie, ale od czasu do czasu można gdzieś razem wyjść z jego inicjatywy i na jego koszt.

Gość irishman
moze i tak ale biedni potrafia nieraz zakrecic w glowie kobietom...chociazby egipcjanie ktorzy sprzedaja kebaby totalnie bez kasy potrafia zlapac polke ktora zarabia sporo... pozazdroscic, ja jakbym sprzedawal kebab to chyba startowalbym max do kwiaciarki bo na wecej nie starczyloby mi pewnosci siebie