Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nonka50

Dieta south beach-zapraszam panie po 30-tce

Polecane posty

Witam. Do świąt zostało nam 3 tygodnie, a do sylwestra mamy 4 czyli jak się zaweźmiemy to zaliczymy 2 fazy dietki. Ja startuję od jutra i mam nadzieję że ktoś się do mnie przyłączy. Liczę na panie po 30-tce dlatego że jak przekroczy się tą magiczną liczbę to zawsze jest trudniej gubić kg. Już najwyższy czas pogodzić się z powolnym metabolizmem:-) Ja mam 31 lat, 82kg, 168cm wzrostu. Nie wyznaczam sobie żadnego celu, poprostu chcę schudnąć. Oto mój przykładowy jadłospis na pierwszą fazę czyli na dwa tygodnie: 10:00 Śniadanie -pół białego twarożku+ 2szklanki wody lub dwa jaja na twardo 12:00 Przekąska -4 plasterki szyneczki+ 2szklanki wody lub ogórek, sałata, pomidory 14:00 Obiad -pół piersi z kurczaka(gotowanej/grillowanej) + 2szklanki wody 16:00 Przekąska -4 plasterki szyneczki+ 2szklanki wody 18:00 Kolacja -pól twarożku+ 2szklanki wody Sok pomidorowy na zabicie apetytu. Wiem że można też pić herbatki ziołowe, ale ja chyba tak bez cukru nie dam rady. Więc drogie panie- liczę na wasze wsparcie Zapraszam:-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować