Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W potrzebie

Problem

Polecane posty

Gość W potrzebie

Mam taki straszny problem gdy tylko zobacze swoją dziewczynę nago to od razu mi penis staje. Przy wcześniejszej dziewczynie tak nie miałem. Nie wiem co z tym zrobić bo to tak troche głupio wygląda jak ona sie rozbiera pierwsza a potem ja i mi już stoi

Gość Phablo
no to faktycznie masz problem... przynajmniej ona może się juz zabierać za konkretnego lodzika ^^ nie muszi fujary rozbujać ;d

Gość Jacynta 32
Ale mi problem. Ciesz się chłopcze:-)

Gość bon ton
cwicz silna wole ,przed lustrem

Gość W potrzebie
Właśnie dla mnie to taki głupie ale jak mówicie żeby sie nie przejmować to spoko

Gość W potrzebie
dodam że dziewczyna ma na imię Roman i jest zaje***ście owłosiona i chyb to mnie kręci. Poprzednia o imieniu Heniek nie była owłosiona to mi nie stał

Gość hahahaha hahaha
AR_Rider32... ty wczoraj byełś kobietą, a dzis juz ci staje twoj liliputek, to ty chyba jakś hybryda....hehahahahahaahhh

..to chyba jakas sprawa osobista - bo latasz za mną po tym forum jak suka z cieczką i wszędzie mnie tylko widzisz - mało tego -raz jestem kobietą a raz facetem - zdecyduj sie kurwa! ,,,,natomiast wybawienie przyjdzie dla ciebie niebawem - bo jutro zmienie nicka na amen i twoje niezdrowe zadurzenie pozostanie na wieki niespełnionym - w czubek penta albo cipy jak wolisz mnie możesz pocałować :) także korzystaj puki możesz i jestem łaskawy (a)

Gość hahahaha hahaha
AR_Rider32 a zmieniaj sobie, twoj styl pisania i chamstwo jest wyjątkowe i nie będzie trudno poznać...chyba ze sie zmienisz nie do poznania, ale za dużo w tobie złośliwości, żebyś sie zmienił.

"...twoj styl pisania i chamstwo jest wyjątkowe..." czyli mieszcze się w kwestii jakości wypowiedzi w 99,9% - i ty mi piszesz,że mnie znajdziesz w tym ,,,dziewczyno? :D duzo pracy przed tobą