Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajobongo

drobiazg dla 14-latka , odpowiedźcie czy nie za dziecinny

Polecane posty

Gość bajobongo

pomózcie, czy długopis Parkera z motywem BatMana to nie za dzecinne . długopis cały czarny z zółtym znaczkiem batmana . Idę na uroczystośc i tam bedzie aporę dzieciaków - to będzie w Mikoajki i kupiłam maluchom słodycze , a bedzie też własnie ten 14 latek , a moze 13 latek i chciałam mu coś też dac - a mam nówke nieużywaną w etui ( ten długopis znaczy sie ) . Poradźcie , pliss .

Jak dla mnie OK. W sumie gimnazjum to taki dziwny wiek, że nie bardzo wiadomo czym się mogą ucieszyć, ale wydaje mi się, że bardzo trafiony prezent.

Gość ten długopis
to już bardziej dla 13-latka. Moi koledzy z klasy takich nie mają ale ci młodsi juz tak ;-)

Gość pomocna dłoń26
Mój 15 letni siostrzeniec gra na gitarze, uprawia sporty i zaczyna interesować się koleżankami z klasy. Na etapie batmana był jakieś 5 lat temu :) Może lepiej inny gadżet? W razie czego mniej obciachowy?

Gość mama klaudii
mój brat ma 14 lat i męczył mame że chce konkretną maszynke do golenia .... to mu kupiłam na mikołaja gillette fusion power z żelem i zapasowymi ostrzami .... watpie żeby się z długopisuucieszył z batmanem predzej 10 latek :) ale teraz władcy móch królują