Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na mój koszt9y

kolczyk w jezyku!!!

Polecane posty

kolczyk w jezyku? czy to jest bezpieczne??? jakie sa zagrozenia?? moja kumpela sobie zrobila wlasnie, przeklucie nic nie boli ( na zywca) , jezyk troche spuchł, da sie jesc tylko baardzo powoli i lekko boli przy mowieniu, po tygodniu zmiana kolczyka na ktortki. co to jest cofanie sie dziaseł?? bo gdzies czytalam ze przez kolczyk mozna sie tego nabawic ;/ albo ze szkliwo sie obija? co jest prawda?

ja miałam i nie polecam :o ogólnie na początku fajnie przez jakiś czas, ale później problemy z zębami, dziąsłami... zresztą to juz niemodne :/

Gość Melpomena...
ja tam mam i nie narzekam... mozliwe ze sie tam cos moze cofnac, ale znawca nie jestem...

Gość Melpomena...
a co Ci sie tam z jama dzialo?? Pisze z ciekawosci, na powaznie... zreszta!

a jak mi sie znudzi i go wyjmę to szybko mi sie ta dziura zarośnie?

Gość Melpomena...
no tak... czasami mi sie zdarza, ze przygryze. wszystko na mój koszt9y... dziura nie zarasta, tylko zbiega sie szybko. Faktycznie w ciagu kilkunastu godzin mozesz miec klopot z wlozniem go z powrotem... Kiedys polknelam kuleczke i mi kolczyk wylecial w nocy... rano musialam isc do kosmetyczki i ona mi go zakladala, bo ja nie moglam znalezc dziurki. Ale nie musiala przebijac!! Sadze ze po kilku dniach juz jest musztarda po obiedzie!

bzdury ! nic sie nie dzieje, ani nie wplywa ujemnie na zeby bo d dentysty chodze i jak ktoregos razu rozmawialam to powiedziano mi ze kolczyk w jezyku nie przesszkadza zebom ani dziaslom, ja mam swoj juz ponad 2 lata i jest ok! czasami sie go przygryza nie chcacy ale da sie przyzwyczaic

Gość Melpomena...
Quicksand... no bo sie juz zaczelam zastanawiac jak ja jeszcze zebisk wszystkich nie stracilam.... :)

Gość Madrość narodu
Długo myślałem, co to takiego 90 x 60 x 90. Okazało się, że 486 000.

wiecie co to zalezy od osoby czy ma podatne zeby na niszczenie mi dentysta sprawdzil i powiedzial ze moj kolczyk nie ma wplywu na zeby ale fakt zdrzaja sie rozne przypadki, wiec najlepiej przey nastepnej wizycie zapytac sie o to

Gość mariola_krejzola
przebilam sobie jezyk sama.. bolalo jak cholera..przez tydz mnie bolal jezyk.. wyjelam kolczyk na 30 min, bo nauczyciel mi kazal.. i zarosla mi dziurka..i wepchnelam na maxa i strasznie mnie bolalo:(

Gość Martynkowska __23
jak można samemu przebijać sobie język...co za głupota i bezmyślność....miałam przebijane w salonie, nosiłam 6 lat, wyrosłam, ściągnęłam, miło wspominam, nic nie bolało, nie przeszkadzało

Gość ocobbb
o co chodzi z tym przegryzaniem czy cus??

Gość moja kolezanka
każdy organizm jest inny to dostała gorączki 40 c mało co by nie umarła