Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio pechowa

Skorzystalam z tarota i mysle ze to prznioslo mi pecha

Polecane posty

Gość ostatnio pechowa

Poszlam pierwszy raz do wrozki we wrzesniu tego roku . Jej wrozba wydawala mi sie malo prawdopodobna ale cos mowila o stracie tylko bardzo ogolnie. Po miesiacu skorzystalam z innej wrozki przez internet. Pytalam glownie o sprawy uczuciowe. W listopadzie pierwszy raz w zyciu okradziono mnie - cala torebke mi ukradli z dokumentami pieniedzmi. Teraz dostalam wypowiedzenie w pracy . Czemu wrozka zwlaszcza ta internetowa ( niedawno wrozyla mi )nie ostrzegla mnie przed strata , powinna widziec TO W KARTACH . Przypuszczam ze ta wrozka internetowa mogla poprzez jakis rytual sciagnac na mnie pecha . Malo kiedy pamietam sny, a teraz zaczely snic mi sie koszmary. Ludzie uwazajcie do kogo piszecie i co mu podajacie za dane ja podalam imie nazwisko i date urodzenia . Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora. przeciez ktos moze wam zaszkodzic czarna magia - malo to szalencow teraz . Ja przypuszczam ze wrozka internetowa zamiast mi pomoc to mi zaszkodzila, poniewaz reklamowala sie tez jako specjalistka od roznych rytualow ale ja ja o nic z tych rzeczy nie prosilam ale przypuszczam ze mogla cos wykonac co przyciagnelo do mnie zlo.

Gość oaksjj
sama sciagasz na sibie nieszczescia --> prawo przyciagania! i bedziesz w tym tkwic tak dlugo jk chcesz

Gość schizofrenik z kafe
dobra rada nie radź sie wróżek tylko pan B zna twoją przyszłość nie jakaś tam cyganka chodź na pozytywne myślenie to może co poradzom http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=17730 nie wolno wierzyć w takie bzdury jak wróżki ksiądz akurat ma racje jak to powie na kazaniu czy na spowiedzi :( jeśli jesteś wierząca to nawet poradź się duchownego

Gość ostatnio pechowa
niemozliwe zebym sama sciagala nieszczescia bylam optymistka teraz troche sie zalamalam zwlaszcza jak dostalam wypowiedzenie ale nadal staram sie myslec pozytywnie czuje cos dziwnego jak chodzi o wrozbe internetowa nawet jak ponownie czytam tego emaila to jakos tak czuje sie dziwnie chyba skasuje ta wiadomosc z wrozba

Gość pomarańczowy ktoś
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=17730 chodź do pozytywnych i pogadaj z merkaba to ci wyjaśni albo idź kobito do duchownego może co nie co wytłumaczy nawet sam Jezus mówił o wróżbiażach .....naszą przyszłość zna tylko jeden tam na górze musisz to w końcu zrozumieć nie po to cię ochrzczono :( ja nawet horoskopów nie czytam

Gość pomarańczowy ktoś
wiel rzeczy świadomie nie robimy owszem to prawda ale z jakiegoś powodu poszłaś do wróżki prawda ?

Gość pomarańczowy ktoś
żelek weź nie gadaj kobitka sie wróżby też pewnie przestraszyła a ja jestem człek pozytywnie zakręcony i mi nikt nic nie ukrad oprócz roweru w dzieciństwie i nie trzymam portfela w gaciach ani komórki i nic i nawet na ukraine jeżdże i nikt mnie nigdy nie okradł bom pozytywny człek

Gość melaela
moze to kwestia twojego nastawienia - im berdziej sie czego obawiasz i im wiecej wmawiasz sobie ze cos zlego moze ci sie przytrafi - tym bardziej prawdobodobne ze wlasnie tak bedzie. nie wierz w glupie wrozby i nie przejmuj sie co ci jakas glupia baba napisala w internecie, to unikniesz problemow. glowa do gory :)