Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptyśku

CO myslicie o chłopaku ktory....

Polecane posty

Gość Ptyśku

w wieku.. no nie miał wtedy nawet 18 jeszcze, poszedł z kolega do agencji...bo mu się chciało, a pozatym chciał zobaczyć jak to jest, a opowiadając mi to miał mine zadowoloną jakby był Panem Swiata... i opowiadał mi nawert jak tam, jest bez zadnwego zazenowania... jestem jego kolezanka zadna dziewczyna nic z tych rzeczy... i jeszcze pytanie, czy jakbyscie wiedziały ze chlopak byl w agencji, i ze wogóle w wieku 19 lat miał juz 6 partnerek seksualnych, jak nie wiecej... to byscie poszły z nim do lozka..? bo mnie to razi bardzo, ale nie wiem czy tylko mnie??

Gość uśmiechnięta 23
ile masz lat ?

jak pokarze książeczke szczepień i zaświadczenie od lekarza ze zdrowy to czemu nie :P

Gość Madrość narodu
Długo myślałem, co to takiego 90 x 60 x 90. Okazało się, że 486 000.

Gość a to ciekawe
ja też nie lubię puszczalskich facetów a facet, który chodzi do agencji no to wiadomo, jest dla mnie poniżej poziomu prostytutki, która tam pracuje ;)

Gość Ptyśku
a co tu ma do rzeczy moj wiek?

Gość Ptyśku
???

najpierw pytaj o wiek co by ich prokuratura nie dopadła apotem chca jpg-ów tzytkow

Gość Ptyśku
moze ktos jeszcze się wypowie? :P

nic o nim nie jestem w stanie teraz jasno pomyśleć - oglądam Pottera. Zapytaj proszę ponownie za jakąś godzinę. Zdrowia.

Gość Ptyśku
:D:D

Gość Madrość narodu
oczywiście 486 000 $

Gość nie masz racji
Wina jest, po Twojej stronie, bo gdybyś chłopakowi dawała, kiedy ma taka potrzebę, to nie chodził by do agencji. Tobie by dawał kasę czy robił prezenty i nie bałabyś się czy teraz jest zarażony. Masz jeszcze wyjście zrobić chłopakowi badania WR obejrzeć dokładnie penisa wymoczyć jajka w ocie i brać się do roboty, a nie leżeć biernie, aż się chłopak wyładuje.

Gość Ptyśku
wez przeczytaj dokladnie co napisalam..... ja nie chodze nie chodzilam i nie bede wlazila mu do łózia... i nie o jakies badania pytalam.

ja znam 20 latków którzy mieli po 20-30 partnerek i czasem mnie ciekawi czy coś z tego wynieśli

Gość ja bym nie poszła
nie lubię mężczyzn nie szanujących swojego ciała i z takim podejściem do seksu

Gość Ptyśku
no i wreszcie ktos kto mysli jak ja :P

Gość nie masz racji
To będziesz starą panną, a on się będzie bzykał z dziewczynami z burdelu im kasę będzie płacił, niż Tobie, a Ty bądź dalej cnotką. Macie dziewczyny pojebane w głowie myśląc takimi kategoriami. Te dziwki z burdelu, to rypjąc się z waszymi chłopakami śmieją się z Was naiwnych, które nie wiedzą co w majtkach mają. Przecież to jest Was najwiekszy skarb i magnes dla chłopa. Są tacy mężczyźni co za dupę całe majątki oddają, poczytajcie sobie wspomnień czy pamiętniki prostytutek, które kończąc karierę wybierają najlepszych chłopaków, który nie przeszkadza, że w cześniej taki sport uprawiały. Żyją dostatnie na wysokim poziomie. Znam takie małżeństwo w Niemczech, że mąż żonę zawozi na godz. 22 do burdelu i o godz. szustej przyjeżdża po nią, która po kąpieli w domu daje mężowi dupy i kasę oddaje. To jest szpec kasa kobieta, nie jeden w Polsce chciałby mieć taką. Ale u nas kobiety są pod tym względem zacofane, ktore to wykorzystują prostytutki.

nie masz racji To będziesz starą panną, a on się będzie bzykał z dziewczynami z burdelu im kasę będzie płacił, niż Tobie, a Ty bądź dalej cnotką. Macie dziewczyny poj**ane w głowie myśląc takimi kategoriami. Te dzi**i z burdelu, to rypjąc się z waszymi chłopakami śmieją się z Was naiwnych, które nie wiedzą co w majtkach mają. Przecież to jest Was najwiekszy skarb i magnes dla chłopa. Są tacy mężczyźni co za d**ę całe majątki oddają, poczytajcie sobie wspomnień czy pamiętniki prostytutek, które kończąc karierę wybierają najlepszych chłopaków, który nie przeszkadza, że w cześniej taki sport uprawiały. Żyją dostatnie na wysokim poziomie. Znam takie małżeństwo w Niemczech, że mąż żonę zawozi na godz. 22 do burdelu i o godz. szustej przyjeżdża po nią, która po kąpieli w domu daje mężowi d**y i kasę oddaje. To jest szpec kasa kobieta, nie jeden w Polsce chciałby mieć taką. Ale u nas kobiety są pod tym względem zacofane, ktore to wykorzystują prostytutki. _ no i nie masz racji?! i co mi kurwa zrobisz :)

Gość razi jak nic
!!!!!!!! toż to pospolita kurewka !!! tylko uwazaj na choroby weneryczne :((((((

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppp

Gość danielek233
o kim myśkisz 'razi jak nic'

Gość Kordek
niezły agregat gratuluję mu odwagi