Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madulek

cellulit na udach?

Polecane posty

Gość madulek

Dziewczyny znacie moze jakis sposob skuteczny na cellulit na tylniej stronie ud?najbardziej widoczny jest jak zegne noge i nad kolanem

Gość jaga54
Często jesteśmy przewrażliwione. Ale jeśli faktycznie Ci to przeszkadza to trzeba zlikwidować. Same balsamy na celulit nie wystarczą, jeszcze trzeba wiedzieć jak je używać. Nie wi9em gdzie mieszkasz, bo ja w Warszawie chodzę jeszcze na masaże. Świetnie to zwalczają w Tężni Solana.

Gość MaciekZklanu ABS
Jak bym Cię posunal w Twoja poopke swym nienasyconym palem liczącym we wzwodzie 24cm to bym ci nim spryskal twe uda moim białym nektarem to by ci zniknął cellu i miałabys alabastrowa skórę i cere bo jestem soopalova i żadna mi się nie oprze napisz coś o sobie. Już trzymam w garści mój sprzęt !

Gość madulek
dziecko nie rozbawiles mnie ani troche..tak sie sklada ze mam mezczyzne i gdyby sperma miala zbawienny wplyw na wyglad kobiety mialabym skore jak niemowle..takze zastanow sie czy w odpowiednim miejscu leczysz kompleksy

Gość Mana80
Na cellulit tylko pomagają ćwiczenia!

Gość gość
Mleczko do ciała Firmy Soraya z kolekcji Świat Natury antycellulitowe- super nawilża i przy regularnym stosowaniu powinno pomóc :), Dołóżmy do tego trochę basenu, trochę zdrowego jedzonka i cellulit większy nie będzie na pewno, a leku na zniknięcie chyba nie ma :) niestety

Gość gość
Jeśli jeszcze nie próbowałaś to jest domowa metoda - kawa i olej rzepakowy i taki peeling trzeba stosować parę razy w tygodniu. Olej ujędrnia a kawa likwiduje cellulitis. No i po takim zabiegu nie trzeba już balsamu ;)

Gość gość
Nie ma nic lepszego na poskromienie pomarańczowej skórki, niż aktywna kuracja wyszczuplająco- antycellulitowa DERMIKI z kolekcji Passione Body. Świetny żel, który w ciągu 14 dni znacznie zmniejszył mój cellulit. A uwierzcie mi bardzo pokaźny sobie on był. Naprawdę super efekt . Poleciłam go siostrze. Jest chyba po 7 dniach i też zauważyła efekty, A więc pomaga :) :)

chyba najlepszy bedzie ruch dla ciala- jazda na rowerze, rolkach. do tego jakies sprawdzone kremy na cellulit i powinno byc ok.

Gość gość
Mi kremy nie pomagały,ani masaże dopiero zabieg liposhock zdziałał cuda, naprawdę jest bardzo skuteczny - chyba przez te fale dzwiękowe które rozbijają tłuszcz. Mi wystarczyła jedna wizyta tygodniowo w centrum laseroterapii przez 7 tygodni

Gość gość
Możesz napisać dokładnie gdzie robiłaś ten zabieg liposhock - w warszawie???

Gość gość
Tak w warszawie na ulicy pereca ale mają jeszcze salon na wąwozowej

Gość gość
Collagen Noble Health w tym przypadku jest najlepszym rozwiązaniem. Naprawde szczerze polecam.

Gość aranija
A czy któraś z was próbowała bańki chińskiej? To super sprawa, bo kilka zabiegów i człowiek wygląda fantastycznie. Ja chodzę na nie do Samui Spa w Novotelu, w Warszawie i naprawdę sobie chwalę! Ten rodzaj masaży trwa tylko pół godziny i stosuje się go na wybraną partię ciała - wszystko załatwia ciśnienie, a ja mogę cieszyć się pięknymi nogami ;) Serdecznie polecam zarówno miejsce, jak i zabieg - oba są super!

Gość gość
Bańki chińskie to dobry sposób na cellu. Możesz też spróbować jakichś balsamów. Ja używałam tego od bingo spa http://www.babuszka-agafia.pl/BingoSpa-Krem-na-cellulit-i-rozstepy-500ml-p284 ale koniecznie trzeba dorzucić jakieś ćwiczenia i zdrowe odżywianie, pij dużo wody a jeśli to jest cellulit wodny to najlepiej ciągle mieć przy sobie butelkę wody i brać jeden łyk co kilka minut, wtedy organizm się przywyczaja że dostaje wodę i jej nie gromadzi.

Gość gość
Polecam dermomasaż podciśnieniowy. Miałam robione takie zabiegi w gabinecie Beauty Premium w Poznaniu. Uda bardzo się ujędrniły i wygładziły, a cellulit zrobił się niewidoczny.

Gość Harletka0
Dla chcącego nic trudnego. Osobiście jestem zwolenniczką bielizny antycellulitowej zakupionej na http://orirose.pl/ Ich materiał jest bardzo przyjemny w dotyku, dlatego lubię ją nosić do snu. Pierwsze efekty można zauważyć dosyć wcześnie, ponieważ ta bielizna delikatnie masuje okolice miejsc w których jest cellulit. Jestem bardzo zadowolona z efektów

Gość Baśka3
W dzisiejszych czasach na rynku dostępnych jest mnóstwo różnych zabiegów. Poczytaj na przykład o karboksyterapii, myślę, że w Twoim przypadku sprawdziłaby się idealnie. To zabiegi ujędrniające skórę, które też działają na redukcję tkanki tłuszczowej. W Vici Clinic w Krakowie wykonuje ****ardzo miła Pani Kamila. Na ich stronie internetowej poczytasz więcej o tych zabiegach. Warto pomyśleć.

Może rollmasaż? Albo z pomocą rolek do ćwiczeń? Plus jakieś naturalne kremy na cellulit

Gość gość
Najlepszy jest dermomasaz. Polecam zabiegi w salonie Beauty Premium w Poznaniu

Gość Angielika41
Ja już cellulitem walczyłam długo, kremy (czasem i po 200zł), masaże i nic. W końcu stwierdziłam, że odłożę trochę kasy i kupię skuteczną bieliznę antycellulitową. Kupiłam taką http://orirose.pl/ Ich materiał jest bardzo przyjemny w dotyku, dlatego lubię ją nosić do snu. Pierwsze efekty można zauważyć dosyć wcześnie, ponieważ ta bielizna delikatnie masuje okolice miejsc w których jest cellulit. Sylwetka wraca powoli do sensownych kształtów

Gość roszazbraja
No to jest powszechny problem przecie. A ja mialam cellulit na udach i piersiach i mezopenem sobie usunelam, a co tam. W Clinica COsmetologica bylam.

Gość Lilianna89
Bardzo fajną opcją są zabiegi bandażami Arosha, które działają wyszczuplająco i redukują cellulit. W Vici Clinic w Krakowie takie zabiegi robi przemiła Pani Kasia. Jeden zabieg kosztuje 99 zł i trwa 45 min. Efekty widać już po pierwszym takim zabiegu.