Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madulek

cellulit na udach?

Polecane posty

Niby cellulit można zwalczyć ćwiczeniami i dietą i nie wątpie w to , ale sama też wole zabieg w klinice, bo można o wiele szybciej pozbyc się tej brzydkiej pomarańczowej skórki, tym bardziej, że za kilka miesięcy lato. Ja akurat wybrałam zabieg falami radiowymi i jestem z niego bardzo zadowolona, bo cellulit prawie już zniknął :)

Szkoda kasy na zabiegi, sa drogie i działają na krótko. Cellulit to nie pryszcz że usuniesz i zniknie raz na zawsze. Wydasz kupę kasy na zabiegi a po kilku miesiącach sie okaże, ze znowu sie pojawia. Lepiej dowiedziec sie o cellulitcie wszystkiego i usunąc go domowymi sposobami, a jak już się tego dowiesz i jak juz sie go pozbedziesz to nie wróci :) Polecam zajrzec tutaj: http://cellulitowo.pl/ tam jest WSZYSTKO o cellulicie.

Gość gość
Mnie na cellulit pomógł zabieg medycyny estetycznej. Zrobiłam w klinice krajewski. Trafiłam na super lekarza, który wszystko krok po kroku mi wytłumaczył, więc bez stresu :) Nie żałuję naprawdę warto! Jeśli Wam to przeszkadza nawet nie ma co się zastanawiać:D

Gość annanow
Dziękuje stokrotne za polecenie Kliniki Krajewski, efekt niesamowity! Cellulit prawie zszedł do minimum!!! Co ważne, dobry lekarz, spokojny, wszystko idealnie mi wytłumaczył i na wakacje nieługo wybiorę się już bez stresu i kompleksów!:)

Gość Angie221
A słyszałyście o produkcie Cellactiv? Moja szwagierka go stosowała i jest zachwycona, teraz ja też właśnie kupiłam. Podobno szybko redukuje cellulit. Kupiłam go na https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. Macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem?