Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_31

stosowanie prezerwatywy w ciazy

Polecane posty

mam pytanie, czy w ciazy mozna stosowac prezerwatywy??? moj maz ma infekcje, trudno go przekonac do lekarza i prezerwatywa bylaby pomocna, ale czy srodki nawilzajace nie zaszkodza dziecku?

Gość Załata Lilina
Niech przede wszystkim do lekarza pójdzie, a nie cudujcie z prezerwatywami :O PS. Nie, prezerwatywy nie szkodzą ciąży :O

Gość idiotkaaa
to się nie pieprzcie jak chory, kużwa nawet na dziecko nie patrzą, aby seks. Nie daj mu to poleci

Gość całkiem na powaźnie
nie wolno stosować prezerwatywy w ciazy. Dziecko może się udusić

Gość szczególnie niebezpieczne są
te ze środkiem plemnikobójczym. bo środek ten jest strasznie głupi i jeszcze twoją fasolkę potraktuję jak wielkiego plemnika i go zabiję z zimną krwią. taka cholera sprytna

Gość PRZECIEŻ
w ciąży nie wolno uprawiać SEKSU

Gość jaramjaramjaram
Wiesz, mój mąż jak byłam w ciąży to bał się, żeby bliźniaki nie wyszły i też stosowaliśmy prezerwatywy :) Urodził się jeden syn! Więc nie szkodzą. A na twoim miejscu to bym powiedziała, że nie urodzę i już jak do lekarza nie pójdzie :) Hahaha A na poważnie to co to znaczy, że ma infekcję i bzykać mu się dajesz?? A jak ta infekcja to syfilis?? Lekarzem jesteś i wiesz, że to nie groźne czy co? Facetom nie można ufać! Do lekarza go biegiem!

Gość co wy pierdo.......
w ciązy nie wolno stosować prezerwtyw, zwłaszcza ze środkami plemnikobójczymi. Guma szkodzi dziecu, a środek może wywołac poronienie. Przeczytajcie dokładnie ulotke z prezerwtyw.