Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalaalalka

Kafeteria jest beznadziejna!

Polecane posty

Gość tralalalalaalalka

Pełno tutaj zgredzących, użalających nad sobą ludzi, którzy widzą tylko siebie! Pełno tutaj kochanek, które opowiadają jakie to one poszkodowane, pełno żon, które uważają,ze niechcąco zdradziły. Mało jest rozwijanych tutaj poważnych problemów na poziomie dorosłego człowieka. Niemal wszystkie ukazują jak ludzie są puści. Wytykamy nastolatkom,że dzieciom wydaje się,że się zakochały! Na kafeterii widać,że dorośli, z pozoru kulturalni ludzie: zdradzają, chcą odejść od męża, radza się jak ukryć to przed mężem, kochanki radzą się co zrobić, bo czują się tak pokrzywdzone! No ludzie, litości! Póżniej, taki człowiek, który nic w życiu nie osiągnął potrafi cię oceniać;/ Tacy ludzie tutaj nie napiszą nikomu nic dobrego, bo tylko przez krytykę innej osoby można poczuc się dowartościowanym...;/ Nie obchodzi mnie krytyka na temat tego co tutaj napisałam, bo wiem,że w realnym życiu(nie tutaj, na kafeterii wielu przyznałoby mi rację!)

Gość her komendante
co sie dziwisz skoro 90 procent ludzi w necie to ludzie którzy świeca inteligencja w życiu i szukają tak samo mądrych jak oni sami

Gość tralalalalaalalka
Dziwne, bo jedyne co mi się kojarzy z kafeterią, to 'kupa' tematów o zdradzie itp.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej