Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

korale

za małe mieszkanie

Polecane posty

mieszkamy w malutkim mieszkaniu , jestem poraz trzeci w ciąży a mój mąz nie chce nawet słyszec o zamianie na większe, twierdzi że to nam wystarczy bo dzieci jeszcze sa małe, jak go przekonać bo już nie mam siły

Gość a jaki macie metrazbo moze je
mu sie zdaje ze jest akurat.musisz go przekonac ze jak dzieci beda starsze bedzie wam potrzeba jeszcze wieksze

Gość Kordek
posrywaj mu pod kołdrę

Gość a po co to wszystko
zróbcie sobie jeszcze 3 bahory, to mąż sie sam wyniesie

Gość moahcdsihjbv
a jakiej wielkości macie mieszkanie? ile pokoi?

Gość przestań dawać szpary

mamy mieszkanie 30 mkw, a szpara jest moja i mojego męża więć nic ci do tego ile mam albo będe miała dzieci

Gość ale kobieto
skoro nie masz warunków mieszkaniowych to dlaczego zdecydowałaś się na tyle dzieci?:O nie wiesz, ze na taką liczną rodzinę to już trzeba mieć warunki? mieszkaniowe i materialne to podstawa...co za nie odpowiedzilani ludzie!

Gość amalletta
sama poszukaj większego i przedstaw mu gotową propozycję... Teraz sporo samotnych emerytów ma problem z utrzymaniem dużego mieszkania i chętnie zamieni się na mniejsze, za spłacenie zadłużenia w spółdzielni i jakieś w miarę niewielkie pieniądze

do ale kobieto - ta ostatnia ciąża nie była planowana, każdemu może się zdarzyc. do amalletto- myslałam o tym ale ja za bardzo nie moge sie ruszać z domu nie mam z kim zostawić dzieci, ale porozwieszam ogłoszenia na moim osiedlu, dzięki

Gość amalletta
na gratce i na gumtree masz możliwość zamieszczenia ogłoszenia dot. zamiany mieszkania w necie. Ale emeryci zwykle neta nie mają. Możesz przejść się do wszystkich spółdzielni w mieście i tam powywieszać takie ogłoszenia. Ewentualnie gdzieś koło kościołów ;)

dzieki za podpowiedz, porozwieszam na osiedlu jestem już w zaawansowanej ciązy wiec moja mobilnośc jest ograniczona :)

Gość amalletta
dużo zdrowia :) a mieszkanko masz w spółdzielni, wspólnocie czy miejskie? jesli to spóldzielnia to masz prawo jako członek zapytać o to kto (personalnie) i ile zalega. We wspólnocie zresztą też, ale wspólnota jest mała. Wtedy możesz powysyłać listy do tych osób z propozycją spłaty zadłużenia i zamiany mieszkań

o kurna,30m to masakra!! Ja mialem 46m i jedno dziecko i nie moglismy sie pomiescic. Wybudowalem dom 100m ale jakby pojawilo sie jeszcze dwoje dzieci to by bylo za małe. U mnie salon ma 30m i jest ciut za maly no ale kasy nie było na wiekszy dom

spółdzielcze mamy mieszkanie pójdę do nich i popytam. Symforiano na takie tylko było nas stać, ale jest masakra ja czasami już nie mam siły ogarnąć tego bałaganu ciągle potykam sie o zabawki porozwalane po całym domu.

Gość dlaczego sie tłumaczysz
idiotom na forum ile masz dzieci:> musisz sama meza przekonac..ja tez w malym mieszkaniu jestem z dzieckiem i duzym psem...38 mk...nie ma lekko..dobrze ze meza głownie nie ma...skoro nie potrafisz meza przekonac to nikt stad napewno tego nie zrobi