Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiesze sie powiesze

NIE MAM pół zęba jedynki Dzisiaj sobota i nikt mi

Polecane posty

Gość tez mialam taka przygode
ostatnio moja siostra tak zlamala jedynke jak bylysmy na wakachach nad morzem, jadlysmy obiad i polowa jedynki jej sie ukruszyla, nie wiedzialysmy co zrobic, daleko od domu, poszlysmy do dentysty tam , strasznie sie moja siostra bala, cala spanikowana byla , jednak gorna jedynka to massakra miec zlamana, mowic nie mogla, dentysta kazal jej usiqasc , otworzyc buzie , dal jej znieczuleni, i powiedzial ze trzeba spilwaoc eba, a potem odbudowac , i z ma mala dziure w tej jedynce od wewnetrzenj strony ale to juz wyleczyla jak przyjechalysmy , na poczatku jak jej spiulowal to beznadziejnie ten zab wygladal ale teraz jak ma odbudowwanego top calkiem calkie, Po powrocie poszlysmy razem od dentysty, najpierw ona usiadla , i miala leczona ta 1 , a potem ja usiadlam , myslalam ze wszytsko mam w porzadku a sie okazalo ze mam niesety pare zebow do leczenia, dentysta mi rozwircil dolna 5 i okazlao sie ze do kanalowki ,

Gość rtrtjhtr
Świszczysz jak coś mówisz? :D

Gość uwyeuwyu
Ja przez prawie półtora roku chodziła zupełnie bez dwójki, bo mi się ułamała u podstawy. Także smiesza mnie towje problemy, poszukaj prawdziwych...