Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska35i5

schudnac 8 kg do sylwestra - zmotywujmy się -

Polecane posty

hej dziewczyny, co roku, w styczniu planuje sobie, ze W TYM ROKU SCHUDNE , a potem mi przechodzi. Wpadlam na pomysl, ze teraz zaczne sie odchudzac w grudniu, to w styczniu wreszczie nie bede miala takiego celu na kolejny rok :-). Kiedys schudlam 8 kg w miesiac, wiec wierze, ze teraz tez mi sie uda. Potrzebuje wsparcia, moze któras z Was tez ma taki cel? Ej, noooo - razem łatwiej :-)

Gość ghjk
nie uda Ci sie 8 kg byś musiała nic nie jeść.

ale jak sie nie uda , zostało 3,5 tygodnia - dieta plus cwiczenia - to jest mozliwe ! Zreszta, jesli to bedzie 7 to tez nie bedzie źle. Jakies chetne?

Gość ja schudlam 8 kg w 5 tygodni
:) wystarczy mniej jesc:) tylko bez głodówek...

głodówki kiedys próbowałam, ale to bez sensu bo jest efekt jojo. Najgorszy problem polega na tym, ze dwa dni sie odchudzam, a potem mi sie nie chce

Gość wystarczy tylko
nie dojadać przez miesiąc i 5 kilo z wagi

Gość jaki macie cel
w tym, żeby pisać nieprawdę? Jak ktoś waży 80-125 kg no to może schudnąć w miesiąc 8 kg, ale wy ważycie przeciętnie lekko powyżej 50-55 kg, to w życiu tyle nie schudniecie w ciągu miesiąca- nawet jakbyście miały nic nie jeść.

Gość wystarczy tylko
mnie się udało, mimo że nie robiłam tego z premedytacją :/

50 kg wazyłam ponad 30 kg temu :-) Znam wiele diet ale brakuje mi motywacji, dlatego założyłam to forum. Inna sprawa, ze kiedy wazyłam 50 kg i wygladałam troche chudawo , bardziej martwiłam się ze jestem za tłusta niz teraz

cos mi sie wydaje, że będę się musiała sama motywowac. A nie macie wrażenia, że właśnie przed świetami, zamiast myc okna, gotowac, piec, latac po sklepach zeby kupic prezenty warto zadbac o siebie? Przeciez rodzina i tak nie zauwazy czy okna sa brudne czy czyste (ostatecznie kiedy siada sie do wigilii jest juz ciemno), a to, ze macie 8 kg mniej - od razu rzuci sie wszystkim w oczy :-)

Gość kierowniczkaaa
ja chce schudnac :( waze 53 kilo , chce 48 :( ale nie potrafie tez tak mam poodchudzam sie 2 dni i koniec ;/ kocham jesc i sama nie wiem co mam zrobic. :/:?