Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygyhuygh

co mu napisac

Polecane posty

Gość gygyhuygh

mam pewnien problem, facet nie odpisuje na sms ode mnie i chcialabym napisac mu jakis fajny tekst zeby mu w piety poszlo- ale zeby nie wyjsc na desperatke ( bez wulgaryzmow) macie jakies propozycje?

Gość bfdjh
jestes w cionszy z obamą.

Gość a moge być JA
nie chcesz wyjść na desperatke, to nie pisz juz nic tylko Z A P O M N I J O N I M!!!!!

Gość PIEKNA I BESTIA
a dlaczego nie odpisuje? jestescie para?

Gość gygyhuygh
nie nie jestesmy razem- to moj byly chlopak, a pisalam bo on sie sam do mnie wczesniej odezwal... chcialam podtrzymac kontakt (myslalam ze on tez) teraz ja mu napisalam a on nie odp. i chcialabym zamknac ta znajomosc piszac mu dosc wymowny tekst

Gość ot i napisalem
Dziewczyna z którą kiedyś kręciłem, jak jej nie odpisałem na smsa bo się kapałem, napisała mi że "że jak chce ja olewać to mogę to robić i ona ma to gdzieś", po czym usunęła konto na n-k i swoje gg, może znajdziesz coś dla siebie :D

Gość gygyhuygh
o mi nie odp juz 2 dzien :) wiec raczej robi to z rozmyslae

Gość gygyhuygh
racja..\ tylko po co takie odzywanie sie a pozniej milczenie te chlopy sa porabane

Gość to oznacza ze nie chce
miec z toba kontaktu, nie ponizaj sie:O bo piszac do niego jakies bzdurne esy ktore niby maja mu dokopac wlasnie sie ponizysz i koles bedzie mial ubaw z ciebie

Gość PIEKNA I BESTIA
moj był;y kiedys nawet przyjeżdżał pod moj dom... a pozniej pisał byłem u ciebie pod domem...ale debil...do tej pory nie wiem co to miało znaczyć

Gość gygyhuygh
uwazam to za bardzo niegrzeczne- i przykro mi ze mnie tak potraktowal... niektorzy nie maja uczuc... a najbardziej boli to ze robi to osoba , ktora kiedys byla bardzo mi bliska :(

Gość PIEKNA I BESTIA
moze nie odpisuje teraz bo cały czas jest z nim jego teraźniejsza dziewczyna,.. a napisał do Ciebie kiedy był sam akurat????????!!!!!!!!!

Gość gygyhuygh
najpierw napisal do mnie 2 tygodnie temu i pisal ze juz nie ma zobowian itp.. bo zerwal z dziewczyna- po czym myslalam ze skoro sie odezwal to bedzie chcial kontynuowac znajomosc... ale widocznie sie przeliczylam. a i watpie zeby wrocil do tej swojej laski- bo ona jest za granica

Gość PIEKNA I BESTIA
co napisał? a ty mu co mu ospisałas?

Gość gygyhuygh
2 tygodnie temu pytal sie gdzie jestem- pewnie chcial sie spotkac, ja go zapytalam czemu teraz sie odezwal skoro wczesniej mial mnie w dupie- na co on napisal ze teraz nie ma zobowiazan,a wczesniej byl z kims i chcial byc fair. nastepnie napisalam mu ze nie jestem w miescie na co on napisal ze bedziemy w kontakcie- teraz napisalam a on mnie olal

Gość PIEKNA I BESTIA
o nie martw sie napewno sie odezwie... jesli juz bardzo chcesz cos napisac to nie wiem moze napisz "czy wszystko u niego w porzadku" (no bo skoro sie nie ozdzywa to sie niepokoisz)

Gość gygyhuygh
wieszz co wydaje mi sie ze poprostu mnie zlal... 2 tygodnie temu mial chwile slabosci- napisal do mnie - nie spotkalismy sie, to przemyslal i teraz olal

Gość PIEKNA I BESTIA
no ale skoro uważasz ze cie olał , to następnym razem jak do Ciebie napusze cos podobnego to powiedz żeby ci dupy nie zawracał bo juz nie jestes na jego zawołanie....i co on sobie wogole wyobraza ze zawraca ci najpierw glowe a pozniej nawet nie raczy odpisac na sms

Gość gygyhuygh
wlasnie o tym samym mowie- dlatego chcialam mu jakis fajny tekst wrzucic- ale raczej bym idiotke z siebie zrobila.. przykro mi ze mnie tak potraktowal :(

Gość Realista do bólu
TEŻ CIĘ KOCHAM!!!

Gość gygyhuygh
bede musiala- dupek i tyle :( pewnie ma juz jakas inna na oku

Gość nie pisz nie
Nie pisz nic. A jak się znowu odezwie - nie odpisuj. Ja tak zawsze robiłam.

Gość gygyhuygh
i jak to sie konczylo jak tak robilas?

Gość sandina
ja mialam podobnie z jednym exem. Spotkaliśmy się, całowaliśmy, myślalam że znów coś z tego wyjdzie, cos tam nawet na tej randce zaczęliśmy planować - że zaczniemy od nowa itd.... Mieliśmy spotkać się znów za tydzień. Pierwszy dzien po spotkaniu pisaliśmy do siebie na gg i smsy - że było miło itp. Potem pisałam tylko ja, on przestał. :O Napisałam kilka smsów a tu cisza.... Dzwoniłam - nie odbierał. Nie wiedzialam o co chodzi. Napisałam w końcu że jak tak ma być, to ja to zlewam. I faktycznie więcej się nie odezwałam. Po ok. 2 tygodniach sam zaczął pisać i dzwonić - nie odbierałam, nie odpisywałam. Pisał "odbierz proszę" i dzwonił. W końcu nasmarował smsa "jeśli kiedykolwiek coś do mnie czułaś - odbierzesz albo odpiszesz". Olałam to. Nie odpisałam. Po paru dniach przestał się odzywać. A ja miesiąc później poznalam mojego obencego faceta.

Gość nie pisz nie
niekoniecznie cie olał, ale nie będzie przecież pisał codziennie. Wstrzymaj się. policz po jakim czasie ci nie odpisał, pomnóż przez 2 i wtedy mu odpisz. Jak zapyta czemu nie odpisywałaś, napisz że sie kąpałaś :D

Gość gygyhuygh
to co napisac mu ze to zlewam?

Gość gygyhuygh
ae on mi juz 2 dzien nie odp