Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka i Milutka

Cieszycie się że już są dekoracje Świateczne na ulicy

Polecane posty

w mojej miejscowości już są, co mnie bardzo cieszy i zaraz jak tylko będzie ciemno jadę na objazdówkę wprowadzić się w klimat:) moje dziecko nie może już się doczekać. Wiecie co? Radośniej przeżywa się Święta, gdy ma się obok taką małą radosną iskierkę😍

w przypadku mojej 4 latki to oczywiście, ze prezentów - tak do końca to nie rozumie kim był Jezus. Ja w jej wieku w kościele nudzilam się jak smok i biegałam w okół filara jak pies za swoim ogonem:D

Gość Łukasz24_
A ja się w ogóle nie ciesze że święta się zbliżają, oby jak najszybciej się skończyły

Gość dabeł wcielony
niedobrze mi na widok dekoracji świątecznych. Choinki i mokołaje powinny byc przez kilka dni a nie przez póltora miesiąca. Choinka to nie kwiatek żeby cały rok stała. Jak za długo ten klimat panuje to świeta powszednieja i tak nie cieszą. Ja mam juz dośc tegorocznych świąt a mamy dopiero 5.12 :/

pewnie często bywasz w galeriach, centrach handlowych, ja ostatnio unikam takich miejsc a dekoracje u mnie w miasteczku są dopiero od wczoraj i jeszcze mi nie spowszedniały. Dom i choinki przed domem będę dekorować tydzień przed a w domu dzień przed Świętami:) Kocham Święta😍 i cieszę się jak dziecko sedesik no piekne to zdjęcie, ale ja wyglądam trochę gorzej, coś jak Liz Hurley w filmie Bedazzeled :) http://www.youtube.com/watch?v=fltTE75sui4 jadę na podbój lampek światecznych:D :D :D

Gość tradddzik
juz sie ssrraammy z wrazenia

Gość ja się też nie cieszę
chociaż dekoracje to mnie akurat nie interesują, ale na święta to bym najchętniej wyjechała do jakiegoś nieskażonego christmasem. Tyle w tym głębii co w supermarkecie w każdą sobotę.

ja też się cieszę, że już są:) W ogóle lubię święta:D prezenty.... :D:D

Gość papanuła
ciesz się - uwielbiam święta. choć w tym roku będą troszkę smutne, bo umarła moja babunia, wujaszek ma przerzuty... no ale dlatego doceniamy każde święta - bo póki co zawsze jesteśmy razem:)

a ja tam lubie ten klimacik.nie czekam na jezusa tylko na prezenty,dobre zarcie i posiadowy z rodziną;) do tego mam duzo wolnego i w ogole jest fajnie.

byłam:) zobaczyłam:) uwierzyłam:D w Poznaniu te same dekoracje co w ubiegłym roku, ale i tak jest pięknie i świątecznie:) cieszyłam się jak dziecko, tylko jeszcze śniegu brakuje - nawet dobrze mi z tym, iż w pewnych sprawach jestem taka dziecinna:D przynajmniej moja córka ma z tego pożytek

Gość edssu 93
ja kolo Niemiec mieszkasz tam to szal jest we Frankfurcie np