Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

tez sie wstydzicie przebierac przy swoich kolezankach ?

Polecane posty

Gość

bo ja włąsnie teraz nie wiem 😭 bedzie chyba spac u mnie jedna a ja sie wstydze,jak sie wymigac? sprawa pilna !! wymyślmy cos prosze

Gość przebierz sie w łazience
na przykład albo w innym pomieszczeniu

Gość
nie to w tym przypadku nie jest dobry pomysł:O:O

Gość
no włąsnie ale ja nie wiem co ona wymyśli !!!!!!!!!!!! wiecie atkie rózne wygłupy.. no bo to jest troche barzdije jakby to powiedziec skomplkikowane , i teraz mi głupio bo raz sie z nia spufalam a teraz niby wtsydze ::O:O:O

Gość
ale ja sie wstydze przed każda!! a wf to sie w ogole nie przebirałąm :O:O

Gość
nie wiem co wymyślec :( 😭

Gość to jest ta sama koleżanka
o której pisałas już na kafe?

Gość
a co koahjrzysz jakies fakty ? 😭:( nie mów ze nas znasz? :O:O

Gość
takie sztuczne ?:classic_cool: :> ta sama :O:O

Gość znam z kafe jak prawie
każdy ;)

Gość
BNB a kolegów :classic_cool: ? p.s wymyślcie mi jakies albi albo inna wkretnek ale troche mi głoopio bo moze bedzie musiała płacic za pokój u kogos innego :(:(

Gość
przestań dziara :O:O tu chodzi o całę cialo!!

Gość
a gdzie masz i z czym ? :classic_cool:

Gość Przerwa bedziesz miala okazje
wylizaj ja jeszcze raz,a nawet zrobic jej dobrze paluchem:classic_cool: moze Ci sie odwdzieczy tym samym:classic_cool::D

kark, lewa łopatka i do lędźwi. Jest kozacki ale jak na dziewczyne to trochę za duży. Jak robiłam to mi sie podobało ( 3 mies robiłam ) Ale po roku troche mi sie przestał podobać. Powiedzmy, że w wakacje mi sie odwidziła jak musiałam z nim po plaży paradowac i te spojżenia :/

Gość
dlatego nie choruje od 5 lat i przezuciłam sie na ateizm:O:O :classic_cool: a Ty BNB czesto zachrystie odwiedzasz ?:classic_cool: tak a potem na nastepny dzień bede na uczelnie pogianc :classic_cool: zrezygnowałąbym , ale mam kolo :O😭:O

Gość
wsyzstkiego wyszłam zwprawy :classic_cool: chodzenia bez cichów cz ynawet w pizamie przy kims :O:O przerwa ale wiesz przynajmije ten tautaz mówi od azu o Tobie że jestes Hardkor i motzna laska :classic_cool: i byle bólu sie nie boisz :) :classic_cool:

Gość
Przerwa bedziesz miala okazje -->:classic_cool: nie chce sie tak w to zgłebiac :classic_cool: bo jeszcze mi sie nprawde spodoba i bede na marginesie spłeczynym i jezykach ludzi :O:O po za tym , po tym to etraz mi głoopio tak , bo nie wiem co jej pogłwoie chodzi i co mi :classic_cool: iw ogole gdybym sie nie wstydziła to bym takiego tematu nie zakłądała

no własnie. Na plaży były dwa obozy: albo tacy którzy mówili że jestem pierdolnieta albo tacy ( w wiekszości kolesie) którzy uważali że jestem chłopczyca i ich podryw ograniczał sie do " pijesz browara?" Ja jestem normalna dziewczyna a ten tatoo to było na złośc mamie zaraz po odebraniu dowodu osobistego. Chciałam pokazać jaka dorosła jestem . . . Poczuj akcje. Poznałam normalnego fajnego faceta jest ode mnie ro starszy ma 21 lat i co bedzie jak to zobaczy??? On na codzien nosi koszule i kanty na uczelni

Gość wszystkie prawik dały mu dupy
przerwa, o co kaman z tą koleżanką?jestem twoim stałym czytelnikiem i fanem, a nic nie wiem :(