Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonazapryszczona

pomocy, wielki wysyp!

Polecane posty

dermatolog wypisała mi diane 35 na problemy skórne. wcześniej leczyłam się róznymi rzeczami, więc postac mojego trądziku nie była tragiczna. jestem dopiero po 6 tabletce diany, ale to co mam na twarzy to jest TRAGEDIA!!!! :(((( powychodziły mi wielkie bolące buły, cała twarz jest obolała, az wstyd sie ruszać z domu! czy tak powinno być? nie liczyłam na cuda i poprawę cery od zaraz, ale nie sądziłam, że w ciagu tych kilku dni stanę się potworem z wielkimi guzami....czy któraś z was tez tak miała? nie wiem, co robic, wizyte kontrolną mam dopiero 23 grudnia

nikt tak nie miał?

Żeby hormony się uregulowały to zazwyczaj jest tak że najpierw jest wysyp a potem jest unormowane i nie ma problemu. Także radze przeczekać a potem się wszystko wyjaśni :-)

Gość jfdfheruhf732hr
a ile ten wysyp będzie trwał? wiem, że każdy ma inaczej, ale... we wtorek mam ważne wyjście i chciałabym, żeby to jakos ustało, nie pogorszyło się... mam andzieje, że potem to wszystko zniknie, bo inaczej musze tłuc lustra :(

Gość hyughjhjughyuhkjnhiou878hn
ja nie miałam żadnego wysypu :) po 2 opakowaniach cera sie poprawiła kapitalnie :)

Gość nie martw sie
przejdze...

Gość sonyja
czy po zazywaniu diane tak jest? myslałam, żeby jej użyć na trądzik, bo podobno szybko syfki po niej znikają, a mi zależy na czasie (w lutym slub :):):)) ale jesli ma mi sie tak pogorszyć, to chyba to przemyślę