Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somegirl001

proszę o radę...odpuścić sobie?

Polecane posty

Gość somegirl001

Witam! Jakiś czas temu poznałam przez neta chłopaka. Zaczęliśmy pisać na temat problemów, seksu..wszystkiego. On mi się spodobał, ja się spodobałam jemu. Planowaliśmy spotkanie. Niestety mamy do siebie trochę daleko, bo ponad 400 km. Kilka dni temu napisał mi, że nie chce urywać kontaktu ze mną, ale boi się że będziemy cierpieć, bo juz każde z nas zaczęło się za bardzo angazować. Pogadaliśmy przez tel, bo przez gg powstaje wiele złych interpretacji, ale to też nie przyniosło dobrego skutku, bo rzuciłam słuchawką :/ Powiedział mi, że cały czas o mnie myśli, że sie zauroczył ale na dzień dzisiejszy nie ma to żadnych szans, bo za daleko mamy do siebie, a on potrzebuje bliskości, a nie spotkania raz w msc na sex. Mi też nie chodzi o taki układ. Chciałabym, zeby coś z tego wyszło, ale on zakłada że od razu będzie źle, że nie damy rady. Na razie może mi ofirować swoją przyjaźń. Problem w tym, że ja nie potrzebuję wirtualnego przyjaciela. Lepiej będzie jak to sobie odpuszczę i zapomnę, że jego w ogóle poznałam? Proszę o jakąś radę, bo mi odwala już.. wiem , że to żałosne ale nie wiem co mam robić, więc proszę..poradźcie

Gość poniemiecki chomik
dacie radę-wystarczy chcieccccccccccccccccc

Gość somegirl001
ja chcę, ale on co chwilę zmienia zdanie...powiedziała jemu, że mógl mi na samym początku powiedzieć żebym spier*** i nic z tego nie będzie, ale odpowiedział że dopiero teraz zrozumiał. Kazałam jemu usunąć moje numery, ale powiedział że tego nie zrobi

Gość somegirl001
nie, chcieliśmy i on uważa że dalej może dojść do spotkania, tylko co będzie później...boi się, że to się przerodzi w miłość i dopiero będzie lipa...nie chcę żeby był moim internetowym przyjacielem, przeciez to jest śmieszne, do zdjęcia nie mam zamiaru pisać i po tym wszystkim bysmy mieli zaczac gadac o pogodzie? kiedy tyle tematów przeleciało od problemow po sex...kuzwa no

Gość aququ
powinnaś z nim porozmawiać poważnie i zapytać się czego właście chce

No a czego Ty chcesz? Jak sobie wyobrażasz ewentualną dalszą Waszą znajomość? Załóżmy że będziecie chcieli być parą - jak będzie wyglądać Wasza realna znajomość? Częstotliwość i forma takich spotkań? P.S. Masz ochotę na seks z nim? :)

Ale i tak już zakończyliście tę burzliwą znajomość? No cóż, następnym razem będzie lepiej. :) Czemu pytam o seks? Bo to silny bodziec i motywator dla spotkań. Spotkań, do których jakoś Was nie ciągnęło (pomijając samo gadanie - liczy się działanie). P.S. Czemu szalejesz z różnymi nickami? :P

Gość prawda o kobietach
Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet .

Gość lolka0708
Sama nie wiem czy zakończyliśmy. On powiedział, że nie chce urywać kontaktu, że nie usunie mojego numer tel i gg, chyba że napiszę jemu żeby się odpierdolił...ale ja tak kuźwa nie potrafię... od momentu kiedy rzuciał słuchawką, czyli od 22 w czw...zero kontaktu

Gość pewnie nie usłuchasz
ale wierz mi , że nie warto takiego związku, on już cię skreślił ze wzgl na odległość - z doświadczenia

Gość lolka0708
ja już też to skreśliłam w momencie kiedy powiedział mi o przyjaźni

Gość pewnie nie usluchasz
To nie roztrzasaj tutaj tylko znajdź sobie normalnego, zakochanego

Gość lolka0708
tak, bo to kurwa jest takie proste...po tym jak się przed kolesiem tak otworzyłam

Gość lolka0708
pisałam mu, jak często i kiedy się mastrubuję oraz jakie mam fantazje seksualne :(

Gość lolka0708
ostro jaki masz dobry żart, podałes/as ten sam nick i ryja cieszysz do ekranu?

Gość lolka0708
to powyżej to jakiś podszyw :(