Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironiczna aronia

Czy wypada? Pytanie o savoir vivre.

Polecane posty

Gość ironiczna aronia

Jedna z moich kuzynek, bardzo nielubiana przeze mnie i moją najbliższą rodzinę gdy okazała się fałszywą i zakłamaną osobą, zadzwoniła wczoraj z oświadczeniem "bądźcie jutro w domu bo my przyjedziemy z dzieciakami żeby je zabrać do Aqua Parku z okazji Mikołajek". Dodam, że ja chciałam spędzić ten dzień z narzeczonym, którego z racji pracy ostatnio rzadko widuję. Nie wiem teraz jak się zachować-czy wypada zostawić tych nieproszonych gości samych z moją mamą? Ona również jest im niechętna, jednak czy powinnam zrezygnować ze swoich planów na ten dzień?

Gość szaffa grra
oczywiście że nie! a co za tekst - badzcie w domu!?! pytala czy może?

Gość asdfsafs
jedź z facetem a mamie powiedz żeby udawała że jej nie ma. a komórkę wyłącz a potem się wytłumaczysz że nie miałaś przy sobie i się rozładowała. :D

Gość powiedz ze masz inne plany
i niech nastepnym razem powiadomi cie wczesniej i zapyta o twoje zdanie. nie zawracaj sobie dupy czy to wypada czy nie bo z taka postawa czlowiek cale zycie daje sie wykozystywac

Gość ironiczna aronia
Tyle, że ja jestem nieasertywna i już powiedziałam, że będziemy w domu i że "przyjeżdżajcie skoro chcecie"... :( ech...

Gość szaffa grra
to zadzwon i powiedz ze jednak zmienilas zdanie. jak sie boisz to daj numer, to ja za ciebie zadzwonie.

Gość ironiczna aronia
to moglabys jescze wygarnac tej kurewce bo ja nie mam odwagi :/

Gość szaffa grra
daj numer, ja zadzwonie, tylko podaj imie, zeby wiedziala o kim mowa ;) ja nie mam takich obaw, zeby sie bac dzonic poucz sie asertywnosci kochana, oj poucz

Gość Nie pytaj-jem w całości
Miej ich w dupie zadzwon, i powiedz ze niech sobie przyjezdzaja ale nie do Ciebie bo was nie bedzie tez macie plany nie pasuje trudno walnie focha jeszcze lepiej dla was :D

Gość szaffa grra
jak boisz sie zadzwonic to wyslij SMSa

Gość ironiczna aronia
ta zdzira sie w przeszlosci pieprzyla z moim narzeczonym

no nie moge, moglas chociaz powiedziec ze musisz porozmawiac z narzeczeczonym. zawsze mozesz oddzwonic i powiedziec ze on juz zamowil stolik w restauracji dla was i mamy :P i wlasnie ci powiedzial. co sie przejmujesz, zwlaszcza ze jej nie lubisz. jeszcze sie moze okazac ze bedzie oczekiwala ze zaplacicie za te mikolajki dla jej dzieci :P

Gość szaffa grra
no wlasnie, dobry pomysl :) zadzwon teraz do niej i powiedz, ze narzeczony przyszedl i powiedzial, ze jutro gdzies tam was zabiera i ze musisz jej odmowic, niech sobie znajdzie inną zabawe :)