Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaryFloraBell

Farbowanie henną włosów ciemny blond.

Polecane posty

Czy któraś z Was farbowała włosy henną? Chodzi mi głównie o kobitki, których naturalny kolor włosów to ciemny blond, tak ja mój. Jaki kolor Wam wyszedł? Mam nadzieję, że nie rudy:) Bo ja też chciałabym sobie przefarbować henną, ale boję się tego rudego. Generalnie ja nie mam nic przeciwko rudym włosom, wręcz przeciwnie, bardzo mi się podobają, ale na tak diametralną zmianę bym się nie zdecydowała, jak już mieć rude, to sie z takimi urodzić. Założyłam temat, chociaż jest dużo podobnych, ale nigdzie dziewczyny nie piszą, jaki jest ich naturalny kolor. Piszą, że im wyszedł piękny kasztanowy, brązowy itp., ale przecież to też zależy od naszego naturalnego koloru włosów, prawda? Wszędzie na forach taki chaos, że szok. Dlatego proszę o Wasze wypowiedzi:)

Aha, i dodam jeszcze, że ten mój ciemny blond to taki nie za ciekawy jest...:/ Taki jakiś szary, smutny, ponury. Dlatego chcę przyciemnić włoski, żeby mieć żywszy, ciekawszy kolor, a jednocześnie nie chcę ich niszczyć, bo i tak są cienkie. Szkoda, że nie odziedziczyłam po mamie. Ona ma grube, gęste i ciemne. Ale tata ma cienkie i bardzo jasny blond (stąd jego szkolna ksywa - Siwy:)), więć ja musiałam wyjść mieszaniec.:)

Gość WEJT
Cool story Bro ZzzZZ